Visa kurser.se som: Mobil

Säljutbildning företagsanpassad

Peppe Ekmark
Kursinformation
Rikstäckande
Kontakta oss för upplägg
peppe ekman

Kursbeskrivning

Öka företagets försäljning

Ge mig en till två dagar med säljavdelningen och jag lovar att de sedan kommer skapa resultat som tidigare känts omöjliga.

Efter denna säljutbildning kommer säljarna att vara utrustade med nya verktyg, nya kunskaper och en längtan efter att få komma ut och träffa både nya och gamla kunder.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Upplägg

Säljutbildningen innehåller följande fyra pass:

  • Föreläsning om försäljning– vad handlar försäljning egentligen om och hur du kan skapa vilka affärer du vill genom insikt i hur vi människor fungerar.

  • 10 steg till framgång i försäljning– verktyg, råd och tips till hur du når nya kunder och kommer till avslut.

  • Hur du skapar en framgångsrik säljavdelning– hur du får din säljavdelning att nå oväntade höjder med medarbetare som agerar i sammansvetsat team.

  • De 8 stegen som ger framgång– hur du hittar och behåller motivation, fokus och övervinner dina hinder.

Kursledare

peppe ekman

Peppe Ekmark

Peppe har mer än 35 års erfarenhet inom sälj och ledarskap, bland annat som försäljningsdirektör inom Kinnevikkoncernen. Han har visat att det går att både sälja, leda och leva på ett kärleksfullt sätt – och att detta skapar lönsamhet i slutänden. Om och om igen. Med sin metod och sitt sätt att tänka har han hjälpt flera företag att förbättra sina resultat kraftigt. 

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Säljutbildning företagsanpassad.

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 3 recensioner.

Kursdeltagare
"Vårt team hade två sköna, lärorika och känslofyllda dagar med Peppe. Efter en utbildning med Peppe kan jag garantera att du som deltagare kommer hem berikad. Du har fått med dej nya kunskaper om dej själv både som människa och säljare och du har lärt känna ditt team på en helt ny nivå. LOVE IT!"
Kursdeltagare
"Jag vet inte var jag ska börja, Peppe kom från Italien upp till oss i Söderhamn och höll en tvådagars utbildning med fokus på försäljning och teambuilding och det var den bästa utbildningen jag varit på. Vi hade 3 nya medarbetare med oss som inte träffat gruppen fysiskt tidigare men tack vare Peppe och vår fantastiska grupp så lärde vi oss känn...
Visa hela
Kursdeltagare
Rekommenderar Peppe till alla företag och organisationer som vill bygga en stark grundstomme där medarbetarna vill ha bra sammanhållning och jobba mot samma mål samt öka sin försäljning. Det var den bästa föreläsningen/utbildningen jag har varit på! Bokar ni honom så lovar jag att ni inte kommer att bli besvikna!

Peppe Ekmark

Konsten att skapa engagerade medarbetare

För Peppe Ekmark finns det ingen större glädje än att få iaktta nyfikenheten och entusiasmen hos de människor han möter och som han får möjlighet att dela med sig av sina kunskaper till. Peppe är en unik person. Han är...


Läs mer och visa alla kurser med Peppe Ekmark

Kontaktuppgifter till Peppe Ekmark

Peppe EkmarkRecensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 3 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 35 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Säljutbildning företagsanpassad, fyll i följande uppgifter: