Ordglädje.se

Förverkliga dina skrivdrömmar

Skulle du vilja komma igång med ditt skrivande, kanske vill du ge ut en bok en dag eller är du bara nyfiken? På Ordglädje.se finns kurser i kreativt skrivande online. Här får du lära dig mer om grunderna i skrivandet som dramaturgi, miljö- och personbeskrivning, dialoger, perspektiv m.m. Efter kursen kommer du ha både motivationen och modet att komma vidare i ditt skrivande, så du kan påbörja och slutföra det större skrivprojekt du drömmer om.

Kurserna läser du helt självständigt, i din egen takt, och de innehåller videoföreläsningar, textmaterial och skrivövningar.

Therese Ivarsson, kursledare, är skrivkursledare inom kreativt skrivande, lärare i svenska och sfi, barnboksförfattare och utbildad journalist. 

Varmt välkommen till Ordglädje.se/Ordgladje.com🌺

Visa alla kurser med Ordglädje.se

Kurser

Kurs
Skrivarkurs Pris Ort Snittbetyg
Helgkurs i kreativt skrivande Från 1 625 SEK Göteborg
Kreativt skrivande
Kreativt skrivande online Från 1 250 SEK Distans
Kreativt skrivande online med respons Från 3 375 SEK Distans
5,0 (2)
Skriv för barn online Från 1 250 SEK Distans

Video

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill komma i kontakt med Ordglädje.se och veta mer om deras kurser.

Kontaktuppgifter

Ordglädje.se


Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 3 recensioner.

S Kahl, uppdragsgivare

Therese är oerhört professionell med ett fantastiskt engagemang och med en ambition utöver det vanliga. Hon har både bred och hög kompetens och jag kan varmt rekommendera Therese till alla uppdragsgivare.

Annika Thelin, lärare i svenska

Jag tycker att det är en intressant och inspirerande kurs, där jag blev peppad att skriva mer och mer. Flera intressanta exempel på hur person- och miljöbeskrivningar kan göras, vilket inspirerade till att tänka till en gång till och putsa på texten. Jag rekommenderar kursen varmt för den som är sugen på att komma igång med sitt skrivande. Den k...

Visa hela
Dahlia Joy, studerande

Jag tyckte väldigt mycket om kursen i Kreativt skrivande och blev verkligen glad av att läsa Thereses uppmuntrande kommentarer kring mitt skrivande. I responsen lyfter Therese upp skrivandet och ger samtidigt tips på vad som kan utvecklas.

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 3 recensioner.
Intresseanmälan

För att komma i kontakt med Ordglädje.se och få mer information, fyll i följande uppgifter: