Visa kurser.se som: Mobil

Välkommen till Onlineforyou

Vi har en dröm om att alla som vill ska kunna styra över sin egen tid och sina egna liv, så såg vår dröm ut, att inte byta tid mot pengar på ett traditionellt sätt, att vara mer fri att göra vad vi vill när vi ville och samtidigt göra någonting meningsfullt - det är så företaget är grundat! 

Vi har många år inom Data/It, programmering, projektstyrning, verksamhetsutveckling, coachande och mentorskap och sist men inte minst automatisering och där vikten av att förenkla har legat till grund för stora delar.

För många betyder drömmen att man har frihet och frihet i förhållande till ekonomi och tid där det viktiga är att man får arbeta med det man älskar att göra. Så var det för oss och därför skapade vi ett antal kurser för att fler ska kunna skapa det liv de önskar och bland annat kurser i hur man gör egna webbkurser, hur man kan kommunicera i webinar och digitala möten oavsett var vi befinner oss i världen, hur vi automatiserar de vi gör, hur vi verksamhetsutvecklare det vi redan har och det är vad vi utbildar i.

Vi skapar kurser och webinar där alla ska känna att de kan nå ut till andra med sina kunskaper som man redan har men är lite teknikrädda kanske, att de inte vet hur man ska få ut en kurs på webben eller hur gör man när man håller möte digitalt. Vi har förenklat processen och ser att alla som har en dator ska utifrån sina förutsättningar lära sig om viljan och drivet finns. Vi gör det som många tycker är krångligt och svårt enkelt.

Visa alla kurser med Onlineforyou

Kurser

Kurs
Data och IT
Dator Pris Ort Snittbetyg
Bli mästare på att hålla webinar Från 4 995 SEK Distans
Skapa din egen webbkurs Från 9 995 SEK Distans
Kropp och Hälsa
Övriga hälsokurser
Ditt eget apotek - naturliga läkemedel Från 2 495 SEK Distans
5,0 (10)

Visa alla

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill komma i kontakt med Onlineforyou och veta mer om deras kurser.

Kontaktuppgifter

Onlineforyou

Linnégatan 45
41308 Göteborg

Mobil 0706922333

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 10 recensioner.

Anna F
Fantastiskt att få lära sig om helheten och hur homeopatiska medel läker så fort och hur det faktiskt fungerar i kroppen. Jag har trott att det är medlet som går in och läker ut det ”sjuka” i kroppen men här fick jag lära mig hur det fungerar egentligen! Toppenbra. Nu vet jag hur jag ska hjälpa mig själv och min familj.
Catharina K
Sjukdomssymptom är et sätt för kroppen att berätta att något är galet och nu när jag fått verktyg och kan se in i homeopatins värld så underlättar det. Jag kan nu snabbt behandla det som dyker upp. Vi har ofta magsjuka och de där typiska sjukdomarna som dyker upp på förskolan och eftersom jag arbetar på en förskola själv blir jag ofta smittad.
Ann-Marie E
Jag började gå i behandling hos Yvonne och jag har verkligen fått hjälp med migrän och ångest som följt mig hela livet. I min resa i behandling märkte jag hur jag blev bättre och bättre och blev mer och mer nyfiken på hur jag själv kan lära mig att behandla helt akuta saker som kan dyka upp i vår vardag. Jag har två pojkar i tonåren som sportar ...
Visa hela
Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 10 recensioner.
Intresseanmälan

För att komma i kontakt med Onlineforyou och få mer information, fyll i följande uppgifter: