Vårhopp på Värmdö

Offtune
Kursinformation
Värmdö
2 dagar
2023-04-29
1 600 SEK inkl. moms
Vårhopp på Värmdö

Kursbeskrivning

Rogivande och hoppfulla sånger i vilsam natur

Välkommen till en helgs sång-och musikworkshop i Stockholms skärgård. Vi tar dig med på en inre resa i vilsam natur. Vi kommer sjunga vaggvisor från olika delar av världen och sånger inspirerade av naturen. Vi sjunger till ackompanjemang av flera olika instrument med mjuka klanger. Rytm och toner får oss att släppa ned axlarna och andas lugnare. Vi bjuder in till en helg fylld av musikalisk fördjupning, nedvarvning och självmedkänsla. Musiken och kulturen förmår ge tröst och skapa mening i tider som känns tyngda och orofyllda.

Att vistas i natur varvar också ner en stressad själ på ett välgörande sätt. Forskning har visat att fågelkvitter kan lindra ångest och skapa sinnesro. Också andra ljud, lukter och synintryck i naturen har visat sig ha positiv effekt på mental hälsa. Att vistas i naturen har visat sig kunna reducera stress och depression, och gör gott för trivsel och humör. Naturen har dessutom alltid varit en inspirationskälla till att skapa musik.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Målgrupp

Sångvana är inte ett krav under helgen. Vi arbetar lugnt och metodiskt och upprepar sångerna tills vi alla känner oss trygga med dem.

Upplägg och kostnader

Tid: Lördag - Söndag 29 - 31 april

Lördag kl 12-17
Söndag kl 12-17

Plats:Barnvik, Värmdö, buss 433 eller 434 från Slussen


Pris: 1600 kr, te och kaffe ingår. Deltagande en av dagarna 900 kr


Rabatt för sjukskrivna, arbetslösa, pensionärer och studenter

Kursledare

Line Arstad Djurberg

Arbetar med sång, musik och hälsa, fokus stressreducering. 

Sylvelin Hege Sevilhaug

Musiker, pedagog, arrangör.

Intresseanmälan

Intresserad av Vårhopp på Värmdö och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 5 recensioner.

Kursdeltagare

Stort tack för en fin helg i vaggvisans tecken! Det var verkligen två härliga, inspirerande och vilsamma dagar. Ni båda sprider så mycket värme och energi!

Kursdeltagare

Tack för en fin helg❤ Känner mig glad, tacksam och uppfylld av nya intryck. Ni hade gjort ett fantastiskt förarbete med alla dessa sånger. Så spännande och inspirerande. Jag fick många tankar och funderingar. Men i stunden var det verkligen avstressande. Det gick inte att tänka på ngt annat - full koncentration på ngt helt nytt. Fint att göra...

Visa hela
Kursdeltagare

Inte alla dagar som man får vaggas till ro av sånger från stjärnklara nätter i Karelen, kolibrisurr från Mexico, havets vågor från Surinam, tågtuff från Pakistan. Line Arstad Djurberg och Sylvelin Hege Sevilhaug har med varsam hand lärt och guidat oss genom visor från alla världens hörn och Synelin har visat och spelat de mest fantastiska i...

Visa hela

Offtune

Om Offtune

Offtune utbildar inom stressreducering/stresshantering och stressförebyggande. Sång och kultur i hälsosyfte. Kulturen och musiken har en mycket stor potential fylla på med energi under stress eller i återuppbyggnad efter utmattning. Ger själslig påfyllnad vid hjärntrötthet. Sången bidrar till att förlösa...


Läs mer och visa alla kurser med Offtune

Kontaktuppgifter till Offtune

Offtune


Tel: 0703556625
Mobil 0703556625
www.offtune.se

Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 5 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,9)
Baseras på 11 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Vårhopp på Värmdö, fyll i följande uppgifter: