Visa kurser.se som: Mobil

Vardagstips för bättre hälsa

Nutrition Matters Sverige
Kursinformation
Distans
ca 5-6 timmar
Du gör kursen i din egen takt, när och var du vill!
695 SEK
Få tips och råd hur du kan leva hälsosammare

Kursbeskrivning

Prioritera din hälsa - den är det viktigaste du har! 

Känner du att du skulle vilja äta och leva lite hälsosammare men inte riktigt vet var du ska börja?

Vill du få tips och råd för att nå dina hälsomål?

Skulle du vilja lära dig hur du kan komma igång med att förbättra din hälsa?

Då är den här onlinekursen perfekt för dig!

 
Det är en djungel med information i media, sociala medier, böcker och tidningar – men var ska man börja?

Vi hjälper dig att ta kontroll över din hälsa! 

 
Vår hälsa bygger på 4 stöttepelare:

  • Kost och näring
  • God sömn
  • Hälsosamma stressnivåer
  • Rörelse och fysisk aktivitet

De allra flesta människor vet det här men ibland kan det vara svårt att veta vad man ska göra och var man ska börja! Därför har vi skapat den här onlinekursen där vi går igenom alla 4 viktiga stöttepelare för god hälsa och ger konkreta tips, råd, måltidsförslag och recept.

Den här kursen är en sammanfattning av kursen "Vägen till ett hälsosammare liv" som djupdyker i hur vår kost, näring och livsstil påverkar vår hälsa. 

Du gör kursen i din egen takt, när och var du vill! Du har tillgång till kursen i 2 år för köpdagen.

Fördelarna med en onlinekurs!
En onlinekurs är ett roligt, flexibelt och enkelt sätt för dig att ta till dig ny kunskap, och lära dig det du är intresserad av, utifrån dina förutsättningar. Du kan ta del av kursen var du än befinner dig i världen och kursen är tillgänglig närsomhelst på dygnet. Det enda du behöver är internetuppkoppling och en smartphone/läsplatta eller dator.

Du kan dessutom gå tillbaka till varje avsnitt hur många gånger som helst, pausa, föra anteckningar, titta om en film eller läsa om en text. Om du har frågor under kursens gång är du välkommen att höra av dig till oss. Kursmaterialet är uppdelat i olika avsnitt och består av video, bilder, text, nerladdningsbart material, ljudfiler och olika övningar.

Målgrupp

Kursen riktar sig till allmänheten och inga förkunskaper krävs! Den passar dig som vill lära dig hur du kan göra hälsosammare val i vardagen för att nå dina hälsomål. Syftet med kursen är att hjälpa dig på traven att komma igång med att förbättra din hälsa utifrån din livssituation, dina förutsättningar och behov.

Om du istället vill lära dig mer på djupet om hur kost, näring och hälsa påverkar kroppen och vår hälsa, till exempel om du lider av någon typ av hälsobesvär eller jobbar med någon form av kroppsvård och vill fördjupa dina kunskaper för att bättre kunna hjälpa dina klienter, rekommenderar vi istället onlinekursen ”Vägen till ett hälsosammare liv”.

Kursledare

Kursen hålls av Lina Åhlén, som är en av grundarna av Nutrition Matters. 2011 avslutade hon sin kandidatexamen inom Nutritional Science (BSc Hons), med inriktning funktionsmedicin, i England. Sedan dess har hon jobbat som skribent, kursledare och föreläsare inom kost och hälsoområdet med inriktning funktions- och näringsmedicin.

Under de senaste 11 åren har Lina arbetat som skribent för tidningen Hälsa och Funktionsmedicin (tidigare Näringsmedicinsk tidskrift) och hon sitter med i tidningens redaktionsråd. Några av hennes övriga uppdragsgivare är Funktionsmedicinska Institutet, YogaMana-Självläkningsterapeutprogrammet, Medborgarskolan och Vitaminbutiken.se.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Vardagstips för bättre hälsa.

Nutrition Matters Sverige

Vi på Nutrition Matters erbjuder onlinekurser för allmänheten inom näringslära, kost och hälsa. Vi brinner för att utbilda människor i hur man kan leva hälsosammare, må bättre och minska risken för sjukdomar.  Hälsa är hetare än någonsin och det blir...


Läs mer och visa alla kurser med Nutrition Matters Sverige
Recensioner
Bli den första att recensera Vardagstips för bättre hälsa!
Intresseanmälan

För att få mer information om Vardagstips för bättre hälsa, fyll i följande uppgifter: