Bli författare!

Nordisk Författarutveckling, i Stockholm (+1 orter)
Längd
Egen takt inom 24 månader
Pris
2 798 SEK
Nästa kurstillfälle
Kontinuerligt (+2 kursstarter)
Utbildningsform
Kurs
Längd
Egen takt inom 24 månader
Pris
2 798 SEK
Nästa kurstillfälle
Kontinuerligt (+2 kursstarter)
Utbildningsform
Kurs
Få mer information om kursen 👍

Kursbeskrivning

Välkommen til skrivarkurs/författarkurs!

Nordisk Författarutveckling erbjuder en komplett skrivarkurs på distans som lär dig inkomstgivande skrivkonst. 

Skrivarkursen lär dig tekniker för att skriva allt från artiklar till noveller och romaner.

Många människor drömmer om att bli författare, men få gör drömmen till verklighet. Varför? Den viktigaste anledningen är nog bristande kunskap om yrket, vilket resulterar i att man aldrig kommer igång riktigt. Vi menar då bristande kunskap om kreativt tänkande, hur man skapar känsloreaktioner hos läsaren (mycket viktigt), konsten att formulera sig, diverse skrivtekniker, hur man presenterar sitt material för en målgrupp genom en passande redaktör eller utgivare, och en hel del andra nödvändiga faktorer.

Skrivarkursen har sett dagens ljus tack vare ett samarbete mellan flera olika personer med omfattande bakgrund från tidnings- och förlagsverksamhet. Därefter har vi kompletterat med ytterligare material hämtat från research, som analyserats med hjälp av journalister och författare på toppnivå.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

Välj mellan 2 kursstarter

Kontinuerligt

  • Kurs
  • Stockholm
  • Svenska

Kontinuerligt

  • Kurs
  • Distans
  • Svenska

Varför välja Nordisk Författarutveckling?

Distanskurser

Kurslitteratur ingår

Välj studietakt

Upplägg

Du kan skriva hemma hos dig själv, i ditt eget tempo. Nordisk Författarutveckling visar dig hur du kan skriva noveller, romaner och tidningsartiklar. Efter bara några få veckors studier kan du ha en extrainkomst genom dina nyutvecklade talanger. Varför inte förbättra din nuvarande livsstil? Genom att bli en duktig och kanske erkänd författare eller frilansjournalist, kommer du snart att märka att självtilliten och möjligheten för extra inkomster ökar. 

Kursintyg

När du på ett tillfredställande sätt genomfört skrivarkursen får du ett kursbevis.

Kostnader

Ordinarie pris för skrivarkursen är kr 4998,-, men vi har för tillfället ett specialerbjudande.

Om du beställer nu och betalar hela skrivarkursen på en gång, så betalar du endast kr 2998,- med faktura.

Väljer du att betala skrivarkursen på avbetalning, så blir det 8 delbetalninger à kr 498,-. 

Exp.avgift/frakt tillkommer med kr. 145,-.

Om du vill ha en mer webbaserad kurs, där allt undervisningsmaterial levereras till dig digitalt (via mail), betalar du endast kr. 2698,-. Observera att för leverans av denna utgåva av kursen gäller ingen ångerrätt.

Gennom att betala den webbaserade versionen i avbetalningar, betalar du endast kr. 398,- per delbetalning , totalt 8 avbetalningar.

Detta är ett ärligt och riskfritt erbjudande. Om du inte blir helt nöjd med läromedlet som vi skickar dig, kan du avbeställa skrivarkursen inom 10 dagar från den dag du tog emot varan. Kursavgiften betalas då snabbt tillbaka.

Kursledare

Om oss

Nordisk Författarutveckling är en vidareutveckling av framgången som Norsk Forfatterutvikling har haft sedan starten i 1996. Trots att vi tidigare enbart har kunnat erbjuda studiematerial på norska, har vi ändå under många år haft både norska, danska och svenska kursdeltagare. Vi har nu nöjet att erbjuda kursmaterial på svenska också.

Skrivarkursen har sett dagens ljus tack vare ett samarbete mellan flera journalister och författare med bakgrund från tidnings- och förlagsverksamhet. Därefter har vi kompletterat med ytterligare material hämtat från research av skribenter och författare på toppnivå.

Vi har under årens lopp ständigt uppdaterat/förbättrat skrivarkursen och tillägnat oss mycket erfarenhet samt många nyttiga kontakter. Detta gör att du som student får rätt vägledning på vägen fram emot målet som en duktig författare eller frilansjournalist. Vi hoppas snart få välkomna dig som ny kursdeltagare.

Med vänlig hälsning för Nordisk Författarutveckling

Øyvind Johansen journalist/författare
Stein Hermansen studieledare/författare

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Bli författare! och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 1 recensioner
Skriv en recension
5/5
Fröjd
08 mar 2017
Tack för givande kurs!

Sedan jag började kursen hos er så har jag fått tre noveller publicerade, tack för en givande kurs! Vänligen Mikael Fröjd

Skrivarkurser med Nordisk Författarutveckling 

Nordisk Författarutveckling är en utveckling av succén som Norsk Forfatterutvikling har varit en del av sedan 1996. Trots att vi tidigare enbart har kunnat erbjuda studiematerial på norska, har vi ändå under många år haft både norska, danska och svenska...

Läs mer och visa alla kurser med Nordisk Författarutveckling

Highlights