Visa kurser.se som: Mobil

Skrivarkurs – Bli författare!

Nordisk Författarutveckling
Kursinformation
Distans, Stockholm
Egen takt inom 24 månader
2 998 SEK
Svenska

Kursbeskrivning

Välkommen til skrivarkurs / författarkurs!

Nordisk Författarutveckling erbjuder en komplett skrivarkurs på distans som lär dig inkomstgivande skrivkonst. 

Skrivarkursen lär dig tekniker för att skriva allt från artiklar till noveller och romaner.

Många människor drömmer om att bli författare, men få gör drömmen till verklighet. Varför? Den viktigaste anledningen är nog bristande kunskap om yrket, vilket resulterar i att man aldrig kommer igång riktigt. Vi menar då bristande kunskap om kreativt tänkande, hur man skapar känsloreaktioner hos läsaren (mycket viktigt), konsten att formulera sig, diverse skrivtekniker, hur man presenterar sitt material för en målgrupp genom en passande redaktör eller utgivare, och en hel del andra nödvändiga faktorer.

Skrivarkursen har sett dagens ljus tack vare ett samarbete mellan flera olika personer med omfattande bakgrund från tidnings- och förlagsverksamhet. Därefter har vi kompletterat med ytterligare material hämtat från research, som analyserats med hjälp av journalister och författare på toppnivå.

Kursintyg

När du på ett tillfredställande sätt genomfört skrivarkursen får du ett kursbevis.

Kostnader

Vägledande pris för skrivarkursen er kr 3998,-,men vi har för tillfället ett specialerbjudande.

Om du beställer nu och betalar hela skrivarkursenpå en gång, så betalar du endast kr 2998,-. Väljer du att betala skrivarkursen på avbetalning så blir det 5 delbetalninger a` kr 698,-. Eksp./frakt tilkommer med kr. 125,-

Detta är ett ärligt och riskfritt erbjudande. Om du inte blir helt nöjd med läromedlet som vi skickar dig, kan du avbeställa skrivarkursen inom 10 dagar från den dag du tog emot varan. Kursavgiften betalas då snabbt tillbaka.

Kursledare

Om oss

Nordisk Författarutveckling är en vidareutveckling av framgången som Norsk Forfatterutvikling har haft sedan starten i 1996. Trots att vi tidigare enbart har kunnat erbjuda studiematerial på norska, har vi ändå under många år haft både norska, danska och svenska kursdeltagare. Vi har nu nöjet att erbjuda kursmaterial på svenska också.

Skrivarkursen har sett dagens ljus tack vare ett samarbete mellan flera journalister och författare med bakgrund från tidnings- och förlagsverksamhet. Därefter har vi kompletterat med ytterligare material hämtat från research av skribenter och författare på toppnivå.

Vi har under årens lopp ständigt uppdaterat/förbättratskrivarkursenoch tillägnat oss mycket erfarenhet samt många nyttiga kontakter. Detta gör att du som student får rätt vägledning på vägen fram emot målet som en duktig författare eller frilansjournalist. Vi hoppas snart få välkomna dig som ny kursdeltagare.

Med vänlig hälsning för Nordisk Författarutveckling

Øyvind Johansen Journalist/Författare
Stein Hermansen Studieledare/Författare

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Skrivarkurs – Bli författare!.

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 1 recensioner.

Fröjd
(5)
Sedan jag började kursen hos er så har jag fått tre noveller publicerade, tack för en givande kurs! Vänligen Mikael Fröjd

Nordisk Författarutveckling

Skrivarkurser med Nordisk Författarutveckling

Skrivarkurser med Nordisk Författarutveckling 

Nordisk Författarutveckling är en utveckling av succén som Norsk Forfatterutvikling har varit en del av sedan 1996. Trots att vi tidigare enbart har kunnat erbjuda studiematerial på norska, har vi ändå under många år haft både norska, danska och svenska...


Läs mer och visa alla kurser med Nordisk Författarutveckling

Kontaktuppgifter till Nordisk Författarutveckling

Nordisk Författarutveckling

Box 112
1454 Fagerstrand

Tel: 0047 66 91 51 50
Mobil 076-260 74 52
www.forfattarutveckling.se

Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 3 recensioner.
Läs recensioner