Visa kurser.se som: Mobil

Förarintyg på distans - online

Navigationsgruppen
Kursinformation
Distans
16 timmar
Onlineutbildning
1 295 SEK inkl. moms
Svenska

Kursbeskrivning

Förarintyget på distans – online är kursen för dig som är nybörjare på sjön eller vill friska upp gamla kunskaper men inte har möjlighet att närvara i våra utbildningslokaler i Stockholm. Du får tillgång till en digital plattform med inspelad video, animationer, texter och övningsprov. Du genomför kursen när och var det passar dig.

Kursen består av ett antal lektioner som du gör när det passar dig. Du behöver en dator med internet-uppkoppling för att kunna genomföra denna kurs på den plats du själv väljer. För bästa resultat är det viktigt att du sitter lugnt och ostört. Du kommer att få ett mail med en länk för att logga in på Navigationsgruppens e-leraning. Väl inne hittar du information om hur du påbörjar din utbildning. Kursen består av ett antal lektioner och efter varje lektion följer ett kunskapstest för att säkerställa att du förstått allt. Kursen följer Nämnden För Båtlivsutbildnings kunskapskrav och efter kursen har du möjlighet att skriva prov för Förarintyget lokalt där du bor eller hos oss på Stockholm Training Port i Frihamnen.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Förarintyg på distans - online.

Navigationsgruppen

Vi utbildar dig inom båtlivet. Vi erbjuder kurser inom skepparexamen, kustskepparintyg, fartygsbefäl klass 8, förarintyg, maskinbefäl klass 8 samt privatutbildningar. Vi brinner för skärgårdens båtliv och delar gärna med oss av våra egna erfarenheter. Hos oss hoppas vi att du...


Läs mer och visa alla kurser med Navigationsgruppen

Kontaktuppgifter till Navigationsgruppen

Navigationsgruppen

Kaj 1 Frihamnen
Stockholm Training Port Stockholm


Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Förarintyg på distans - online!

Arrangörsrecensioner
(4,2)
Baseras på 38 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Förarintyg på distans - online, fyll i följande uppgifter: