Visa kurser.se som: Mobil

Kreativ fotografering med bildbehandling

NaturResor Annelie Utter
Kursinformation
Plats: Göteborg
Längd: 2 dagar
Pris: 5 300 SEK

Kursbeskrivning

Lightroomkurs i Göteborg

Lär dig fotografera och fotoprogrammet Lightroom

I den här kursen varvar vi fotograferande med bildhantering i programmet Adobe Lightroom. Roliga och utmanade uppgifter tar oss igenom den grundläggande hantering av den digital bilden. Hur hanterar och katalogiserar man sina bilder, hur får man bilden att ”bli levande” och vilka inställningar ska man applicera på bilden. Detta är en praktisk och kreativ kurs där deltagarens bildstil utvecklas. 

Boende
I kursavgiften ingår helpension på vårt ekologiska boende Café Zanzibar Bed and Breakfast nära Marstrand. Boendet med sin hemtrevliga atmosfär bidrar till kursen familjära stämning. Den inspirerande miljön och naturen i närområdet skapar många bra fototillfällen. Som kursdeltagare har du tillgång till en härlig altan samt utegrill och uteplats i vår lummiga trädgård. Våra måltider är ekologiska och vi använder oss av snålspolande kranar, eko-tvättbollar, sopsortering, ekovänligt rengöringsmedel samt ekologiska lakan.

Målgrupp

En fördjupningskurs främst för dem som har gått steg 2 och steg 3. Kursen ger dig grundläggande kunskaper i Lr. och en repetition av tidigare kurser.

Kostnader

Kurs inklusive helpension 5300 Kr

Tillägg för enkelrum 300 Kr

illägg för handduk och sänglinne 100 Kr

Vid köp av 2 kurser får du 10% rabatt och vid köp av 3 kurser får du 15% rabatt

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Kreativ fotografering med bildbehandling.

  Kontakta arrangören

  Få mer information

  Anmäl ditt intresse 

Errors
Valfritt
Valfritt
Valfritt

NaturResor Annelie Utter

Fotokurs med NaturResor Annelie Utter

Fotokurser med NaturResor Annelie Utter Resebyrån NaturResor Annelie Utter AB drivs av Annelie som är en välkänd naturfotograf. Förutom att arrangerar äventyrliga resor där du får fotografera exotiska djur, så erbjuder resebyrån även fotokurser här hemma i Sverige. Här får du...


Läs mer och visa alla kurser med NaturResor Annelie Utter