Självkänsla & Självförtroende

MyMagicLife
Kursinformation
Distans
20 timmar
Kursen läser du på egen hand , dvs du påbörjar och avslutar kursen när du vill.
5 900 SEK

Kursbeskrivning

Utbilda dig för att stärka din självkänsla och ditt självförtroende

Låt inte ditt självförtroende och din självkänsla bli någonting som du gömmer dig bakom, låt det inte gå så långt, så att de blir din identitet och tar över hela ditt liv.

Har du längre försökt undvika jobbiga känslor genom att gå vidare, glömma, ignorera, ta dig samman, skärpa dig och tänka på någonting annat?

Har du försökt hantera jobbiga känslor i livet antigen med att prestera mer än innan eller att undvika att känna det du känner?

Jag gissar att du har gjort allt detta.

I längden skapar det oftast mer stress och ökar risken för till exempel utmattningssyndrom. 

Målgrupp

Kursen vänder sig till dig som vill förbättra och ta kontroll av ditt liv.

Kursintyg

Deltagare får intyg att de har gjort kursen Självkänsla och Självförtroende.

Kursinnehåll

Kursen kommer att stärka ditt självförtroende och din självkänsla genom att du får verktyg att hantera det som hindrar dig i livet.

Du kommer att jobba med:

- yttre och inre hinder

- med jag-budskap

- med att säga nej

- att be om hjälp

- att bekräfta dina känslor

- att sätta namn på dina känslor

- att ta hand om dig själv

Upplägg

Utbildningen består av teori, praktiska övningar och en till en coachning.

Vid slutförd betalning får du en länk till kursen, där väntar videomaterial fördelat på teori,  träningspass och specialdesignade övningar. I kursen ingår två timmar personlig coachning, en timme i början av kursen och en timme i slutet av kursen. 

Kursledare

Sanja Nordström är gymnasielärare och mindfulness instruktör som har över 10 års erfarenhet av både utbildningar och mindfulness. Sanja har under flera år jobbat  inom Hotell och Turism branschen där hon hade ledarpositioner innan hon skolande om sig till pedagog. Hon trodde att stress och utbrändhet var någonting som fanns mest inom Hotell branschen men på skolan insåg hon ganska snabbt att både lärare och elever lyder av dålig struktur och hög stresspåslag. Då bestämde hon sig att sakta men säkert föra in medvetet närvaro till skolan och nu är Sanja första lärare i Jönköpings län som erbjuder mental träning till elever på gymnasiet.

Intresseanmälan

Intresserad av Självkänsla & Självförtroende och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 3 recensioner.

Madde

Jag tilsammans med min personal har gått den här kursen. Kursen har gett oss en tankeställare, vi är supernöjda och har redan bokat oss på nästa kurs hos Sanja. Sanja är en ödmjuk och jordnära person med mycket kunskap och stor kompetens

Vlada

Det här är en mycket enkel kurs som kräver mycket ärlighet och självinsikt. Kursen hjälpte mig att ta fram och bearbeta många känslor som jag inte var bekväm med innan. Alla borde gå den här kursen.

Stina

Både jag och min dotter har gått den här kursen. Den är jättebra, jag rekommenderar till alla föräldrar som vill förstå sina och sina barns känslor och handlingar.

MyMagicLife

Lång erfarenhet inom personlig utveckling

Vi är ett företag inom personlig utveckling som finns i Jönköpingsregion. Vi har över tio års  erfarenhet inom utbildning, mentalträning och mindfulness både med privatpersoner, skolor och företag. Vi erbjuder skräddarsydda utbildningar, workshop och föreläsningar till alla som vill utvecklas...


Läs mer och visa alla kurser med MyMagicLife

Kontaktuppgifter till MyMagicLife

MyMagicLife


Tel: 0730460334

Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 3 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 19 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Självkänsla & Självförtroende , fyll i följande uppgifter: