Relation och konflikthantering

MyMagicLife
Kursinformation
Distans
20 timmar
Kursen läser du på egen hand , dvs du påbörjar och avslutar kursen när du vill.
5 900 SEK Momsfri

Kursbeskrivning

Effektivisera din kommunikation på jobbet och i privatlivet genom utbildning

Vill du lära dig konsten att få relationer att fungera och vill du kunna utrycka dig effektivt?

Behöver du strategier för att öka din personliga styrka för att hantera besvärliga personer och besvärliga situationer?

Vill du få hjälp med kommunikation och retorik för att hantera frustation, ilska och missförstånd på jobbet och i privatlivet?

Målgrupp

Kursen vänder sig till dig som vill lära dig hantera relationer och konflikter mer produktivt.

Kursintyg

Deltagare får intyg att de har gjort kursen Relation & Konflikthantering

Kursinnehåll

  • I kursen ligger fokus på att stärka dig som individ och titta närmare på de egenskaper hos dig som hindrar en lösning att komma till.
  • Vi kommer att använda oss av Mindfulness för att du ska få en mer avslappnad förhållning till dig själv och din omgivning. 
  • Under kursen kommer du att lära dig allt om kommunikation som förbättrar dina relationer, du kommer att lära dig att säga Nej för att komma fram till Ja, du kommer att få lära dig att bekräfta andras känslor och att ta av dig problemlösarhatten, att lära dig ta hand om dina känslor med både teoretiska och praktiska uppgifter.

Upplägg

Utbildningen består av teori, praktiska övningar och en till en coachning.

Vid slutförd betalning får du en länk till kursen, där väntar videomaterial fördelat på teori,  träningspass och specialdesignade övningar. I kursen ingår två timmar personlig coachning, en timme i början av kursen och en timme i slutet av kursen. 

Kursledare

Sanja Nordström är gymnasielärare och mindfulness instruktör som har över 10 års erfarenhet av både utbildningar och mindfulness. Sanja har under flera år jobbat  inom Hotell och Turism branschen där hon hade ledarpositioner innan hon skolande om sig till pedagog. Hon trodde att stress och utbrändhet var någonting som fanns mest inom Hotell branschen men på skolan insåg hon ganska snabbt att både lärare och elever lyder av dålig struktur och hög stresspåslag. Då bestämde hon sig att sakta men säkert föra in medvetet närvaro till skolan och nu är Sanja första lärare i Jönköpings län som erbjuder mental träning till elever på gymnasiet.

Intresseanmälan

Intresserad av Relation och konflikthantering och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 3 recensioner.

Anna

Första gången i livet har jag lärt mig att känna igen och uttrycka mina behov. Under kursen lärde jag mig om: JAG – budskapet och NVC. De kunskaperna använder jag nu både i mina kurser, och i mitt eget liv. Det har gjort att jag hamnar i mycket mindre konflikter nuförtiden.

Johan

Det här är en kurs som jag rekommenderar, kursen är realistisk och innehåller massa bra tips. Efter kursen tänker jag annorlunda och jag har fått mycket bättre relation med min omgivning.

Hedda

Jag köpte den här kursen i desperat försök att rädda mitt förhållande. Kursen har lärt mig mycket både om mig själv och om min partner. Nu förstår jag både mig själv; och min partner mycket bättre och våra konflikter blir det färre av. Vår kommunikation har blivit så mycket bättre.

MyMagicLife

Lång erfarenhet inom personlig utveckling

Vi är ett företag inom personlig utveckling som finns i Jönköpingsregion. Vi har över tio års  erfarenhet inom utbildning, mentalträning och mindfulness både med privatpersoner, skolor och företag. Vi erbjuder skräddarsydda utbildningar, workshop och föreläsningar till alla som vill utvecklas...


Läs mer och visa alla kurser med MyMagicLife

Kontaktuppgifter till MyMagicLife

MyMagicLife


Tel: 0730460334

Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 3 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 19 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Relation och konflikthantering, fyll i följande uppgifter: