Visa kurser.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din kurs? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka kurs. Läs mer här.

Textila trycktekniker - fördjupningskurs (inställd pga Covid19)

Mullsjö Folkhögskola
Kursinformation
Mullsjö
6 dagar
5 160 SEK

Info om Textila trycktekniker - fördjupningskurs (inställd pga Covid19)

Fördjupningskurs

Den här kursen riktar sig till dig som älskar textiltryck och har arbetat med screentryck samt fototeknik, och dessutom vill utöka dina kunskaper och få ytterligare metoder att arbeta med inom det textila uttrycket.

Kursen innehåller fördjupning i mönster och mönsterrapportering. Vi arbetar också med andra textila trycktekniker, tekniker som du kan använda separat eller som tillägg i dina tryck. Kursen innehåller gemensamma genomgångar likväl som individuell handledning.

Det är ett krav att du har erfarenhet av screentryck.

Kursledare:
Margareta Heijkenskjöld - Holmgren, textilformgivare och konsthantverkare med gedigen kunskap och erfarenhet, speciellt inriktad på textiltryck. Arbetar aktivt med olika textila trycktekniker. Förutom unika kompositioner arbetar Margareta med mönster utformade för specifika miljöer eller tryck i större skala.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Mullsjö Folkhögskola

Mullsjö Folkhögskola

Mullsjö Folkhögskola

Sommarateljéer Sommarateljéerna i Mullsjö har blivit något det talas om. De 7-8 parallella kurserna ger en mångfald åt de konstnärliga uttrycken. Den känslan blir speciellt stark när det drar ihop sig till kursvernissage i slutet av kursveckan. På skolans hemsida...


Läs mer och visa alla kurser med Mullsjö Folkhögskola

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Textila trycktekniker - fördjupningskurs (inställd pga Covid19).

Kontaktuppgifter till Mullsjö Folkhögskola

Mullsjö Folkhögskola

Björksätersvägen 4
565 21 Mullsjö

Recensioner
Bli den första att recensera Textila trycktekniker - fördjupningskurs (inställd pga Covid19)!

Liknande kurser