Visa kurser.se som: Mobil

Vi gör just nu en uppföljande undersökning gällande hur COVID-19 har påverkat och fortsätter att påverka hur och om du väljer att gå en kurs. Vi är så tacksamma om du vill svara på våra frågor. Gå till undersökningen!

Silversmide (inställd pga Covid19)

Mullsjö Folkhögskola
Kursinformation
Mullsjö
6 dagar
5 160 SEK

Info om Silversmide (inställd pga Covid19)

Silver är en fantastisk vacker samt formbar metall och ett mycket gammalt hantverk. Vi arbetar med de grundläggande momenten såsom sågning, filning, lödning, slipning och diskuteras dessutom form och design.Vi blandar in andra metaller och material, både ädla och oädla samt stenar för den som vill. Vi inriktar oss främst på smycken men det kommer även att finnas möjlighet att prova mindre corpusarbeten, t ex skål eller dosa. Denna kurs riktar sig både till dig som är nybörjare samt för den som har lite mer erfarenhet.

Kursledare:
Anna Neudorf, silversmed. Utbildad på Estetlinjen Mullsjö folkhögskola, Hellidens konsthantverkslinje och Guldsmide och Designlinjen i Falköping. Genomförde praktik som silversmed på silversmideskooperativet Kamasan i Indonesien. Arbetar nu som cirkelledare i silversmide och har egen verkstad med tillverkning, försäljning och kursverksamhet.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Mullsjö Folkhögskola

Mullsjö Folkhögskola

Mullsjö Folkhögskola

Sommarateljéer Sommarateljéerna i Mullsjö har blivit något det talas om. De 7-8 parallella kurserna ger en mångfald åt de konstnärliga uttrycken. Den känslan blir speciellt stark när det drar ihop sig till kursvernissage i slutet av kursveckan. På skolans hemsida...


Läs mer och visa alla kurser med Mullsjö Folkhögskola

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Silversmide (inställd pga Covid19).

Kontaktuppgifter till Mullsjö Folkhögskola

Mullsjö Folkhögskola

Björksätersvägen 4
565 21 Mullsjö

Recensioner
Bli den första att recensera Silversmide (inställd pga Covid19)!

Liknande kurser