Visa kurser.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din kurs? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka kurs. Läs mer här.

Naturfotografi grundkurs (inställd pga Covid19)

Mullsjö Folkhögskola
Kursinformation
Mullsjö
6 dagar
5 160 SEK

Info om Naturfotografi grundkurs (inställd pga Covid19)

Har du lust att ”nörda” ner dig i naturfoto under en hel vecka? Få allt serverat och bara fota och prata foto. Då är den här kursen för dig!

Under kursen kommer du att fotografera natur och förhoppningsvis även djur. Under dagarna (och vissa nätter) har vi inspirationsföreläsningar, teoretiska genomgångar och gemensamma bildvisningar. Färg, form och ljusets betydelse i dina bilder är några av de moment vi kommer att gå igenom.

Du kommer att fotografera och redigera dina bilder under handledning, samt inte minst prata bild och få återkoppling på ditt eget fotograferande. Min ambition är att du kommer att lyfta ditt bildskapande flera steg, få nya erfarenheter och några nya idéer om hur du ser på en bild.

Förkunskaper:

Lite förkunskaper krävs för att du ska få ut mycket som möjligt av kursen. Du behöver inte vara något proffs, men bör behärska de grundläggande funktioner hos din kamera och ditt bildbehandlingsprogram. Vilket innebär att du tar med både kamera och egen bärbar dator till kursen.

Detta ska du kunna innan du kommer till Mullsjö:

  • Hantera filöverföring från din kamera till ditt bildbehandlingsprogram.
  • Tar fram bilder till bildvisningarna.

Kursledare:

Thorsten Klint 
Naturfotograf, forskare och författare. Han skildrar natur och djur i såväl bild som text med fokus på djuren i djungler, regnskogar och bergstrakter i Afrika, Asien och Sydamerika.

Marie Kantermo
Som fotograf arbetar Marie med utställningar, föreläsningar, böcker och workshops. Med en bakgrund inom utbildning och handledning, är kurser samt att coacha fotografer något som ligger henne extra varmt om hjärtat. 2011 valdes Marie in i den sydsvenska bildgruppen PhotoNatura.

 

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Mullsjö Folkhögskola

Mullsjö Folkhögskola

Mullsjö Folkhögskola

Sommarateljéer Sommarateljéerna i Mullsjö har blivit något det talas om. De 7-8 parallella kurserna ger en mångfald åt de konstnärliga uttrycken. Den känslan blir speciellt stark när det drar ihop sig till kursvernissage i slutet av kursveckan. På skolans hemsida...


Läs mer och visa alla kurser med Mullsjö Folkhögskola

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Naturfotografi grundkurs (inställd pga Covid19).

Kontaktuppgifter till Mullsjö Folkhögskola

Mullsjö Folkhögskola

Björksätersvägen 4
565 21 Mullsjö

Recensioner
Bli den första att recensera Naturfotografi grundkurs (inställd pga Covid19)!

Liknande kurser