Visa kurser.se som: Mobil

Kreativt skrivande

Mullsjö Folkhögskola
Kursinformation
Mullsjö
6 dagar
2019-07-29
Sista anmälan: löpande, första anmälan 4 dec 2018
5 160 SEK

Info om Kreativt skrivande

Skriv fantasin till liv!

Välkommen till en skrivarkurs med högt i tak under träden och kanske solen, i fantasins och skapandets värld. Vi skriver från hjärtat och delar med oss till varandra. Samtalar om texter och dyker varsamt in i både egna och andras berättelser. På denna kurs finns inget rätt eller fel, du får hjälp att lita till ditt personliga uttryck och din personliga röst. Vi leker oss fram, med hjälp av lustfyllda inspirationsövningar; bland annat kursledarens verktyg Författarkortleken. Dikter, noveller, romanprojekt eller bara nedtecknade reflektioner för skrivandets skull… tiden på Mullsjö är din, oavsett om du är professionell skribent eller kommer med en längtan att börja skriva.

Kursinnehåll:

Dagarna fylls av spännande skrivövningar med ett kreativt, undersökande förhållningssätt i fokus. Vi inspireras av foto och konstföremål, färger, musik, naturen och givetvis andras skrivande. Vi diskuterar gestaltning, dialog, komposition, berättarteknik och mycket annat. Och du får möjlighet att prova olika skrivsätt, perspektiv och genrer. Redskap att ge och ta emot respons. Den som vill hinner med ett dopp i sjön, promenader och lediga stunder för reflektion och vila. Andra låter sig fullständigt absorberas av skrivandet.

Efter en vecka på Mullsjö folkhögskola har du hur som helst väskan full av spännande texter och utkast – och hjärtat fullt av möten, inspiration och mod att ta dig vidare i skrivandets fascinerande värld.

Är det din tur nu? Välkommen.

Kursledare: Ann Westermark är skribent med inriktning på Livsfrågor, med mer än 20 års erfarenhet av skrivande på heltid. Hon är utbildad informatör, diplomerad copywriter (DIHM) och aktuell med Skrivandets energi, Skrivhjärtat samt skrivarverktyget Författarkortleken i egen verksamhet i Göteborg. De senaste 10 åren har hon lett skrivarkurser med fokus på skapandeprocessen, bland annat med hjälp av symboler och ett tillåtande, undersökande förhållningssätt i vilket alla kan. Ann blandar gärna amatörskribenter och vana författare, eftersom det har visat sig att gynna kreativiteten.

Mullsjö Folkhögskola

Mullsjö Folkhögskola

Mullsjö Folkhögskola

Sommarateljéer Sommarateljéerna i Mullsjö har blivit något det talas om. De 7-8 parallella kurserna ger en mångfald åt de konstnärliga uttrycken. Den känslan blir speciellt stark när det drar ihop sig till kursvernissage i slutet av kursveckan. På skolans hemsida...


Läs mer och visa alla kurser med Mullsjö Folkhögskola

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Kreativt skrivande.

Kontaktuppgifter till Mullsjö Folkhögskola

Mullsjö Folkhögskola

Björksätersvägen 4
565 21 Mullsjö

Recensioner
Bli den första att recensera Kreativt skrivande!