Visa kurser.se som: Mobil

Danslinjer

Move Huddinge
Kursinformation
Huddinge
2 terminer

Kursbeskrivning

Danslinjer
För dig som älskar att dansa och vill dansa mycket har vi danslinjer! Vi erbjuder avancerade danslinjer för dig som är född 1997-2008, de passar dig som är redo för en utmaning och som vill ta din dansträning till nästa nivå. På danslinjen dansar du, beroende på vilken linje du går, 2-7 lektioner i veckan i olika stilar. Vi skapar en härlig stämning och dina lärare samarbetar med syftet att du ska få möjligheten att lära dig så mycket som möjligt. Det finns flera möligheter för danslinjerna att dansa tillsammas då vi tror att olika åldrar och erfarenhet inspirerar varandra. Du har ordinarie ämnen som är linjens obligatoriska ämnen, dessa kan du alltså inte välja bort om du vill gå linjen, och för dig som vill dansa ännu mer finns det tillvalsämnen. 

Intagningsprov
Vi har intagningsprov till våra danslinjer för att säkerställa att du hamnar i en grupp där du har möjlighet att utvecklas så mycket som möjligt och där du får den balans mellan kontinutet, upprepning och utmaning som gynnar dig bäst utifrån hur långt du har kommit i din dansträning. Alla som söker våra danslinjer får en plats och det är våra danslärare som bedömmer vilken grupp som är lämplig för dig och din utveckling.

Målgrupp

Vi har åtta olika danslinjer uppdelade efter ålder och nivå. För barn/ungdomar födda 2009-1996.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Danslinjer.

Move Huddinge

Move Huddinge - Danskurser för dig i Huddinge

Danskurser i Huddinge - Move Huddinge

Välkommen till dansskolan Move Huddinge. Våra ledord är kvalité, gemenskap, kreativitet och tillgänglighet. Hos oss kan du gå en danskurs i många olika dansstilar såväl som gå en danslinje med flera danslektioner i veckan. Vi vill sprida kunskap och väcka...


Läs mer och visa alla kurser med Move Huddinge

Kontaktuppgifter till Move Huddinge

Move Huddinge

Fotbollsvägen 34
141 40 Huddinge

Tel: 0723-958 443
www.movehuddinge.se

Recensioner
Bli den första att recensera Danslinjer!