Visa kurser.se som: Mobil

Yoga som livsstil (Modul 3)

MOON yogastudio
Kursinformation
Distans
25 timmar
Löpande start
2 500 SEK

Kursbeskrivning

Kursen startar löpande, dock först fr.o.m 2022-06-20.

Under denna webbaserade utbildning lyfter vi flera delar av yoga som lära, till exempel Patanjalis åttafaldiga väg, som är en förberedelse för meditationen, Metta bhavana, som innebär att utveckla kärleksfull vänlighet. Genom chakrassystemet och Ayurveda som filosofi kan vi lättare få förståelse för vår uppväxt och våra genetiska förutsättningar. Denna kurs kan du också se som en guide i hur du kan skapa hälsosamma rutiner i livet och i vardagen.

Alla dessa delar kan ses som separata synsätt, men tillsammans är det en helhet som på många sätt har skapat moderna synen på yoga och hur vi praktiserar den idag. Denna kurs kan stärka dig i din roll som yogalärare, vara en del i att ta till dig yogan som lära och livsstil samt ge dig meditationstekniker att väva in i dina yogapass. 

Det ingår praktiska och teoretiska moment och det är stort fokus på att själv utforska meditation och rutiner för att på så sätt ha bästa förutsättningen att kunna hjälpa dig själv och dina deltagare. 

Detta ingår i utbildningen

- Chakrasystemet i livets olika skeden
- Ayurveda i vardagen
- Metta bhavana, kärleksfull vänlighet 
- Patanjalis åttafaldiga väg
- Yinyoga i livet, rutiner och ritualer 
- Guidade meditationer 

Praktisk information

Utbildningen finns på en användarvänlig plattform som fungerar på dator, Ipad eller smartphone. Den är till stor del självgående där du går igenom materialet på egen hand och i egen takt. Du har 6 månader på dig att bli klar. Dina inlämningsuppgifter skickar du in via mejl. Materialet du skickar in får du feedback på och uppmuntran om komplettering om det behövs.

Ångerrätt

Enligt distanslagen har du rätt att ångra din anmälan utan att ange något skäl inom 14 dagar.


Omfattning

Utbildningen motsvarar 25 timmar. Det är dock individuellt hur mycket tid du behöver lägga på att gå igenom materialet.

Målgrupp

Denna kurs är för dig som på något sätt har hittat yogan och kanske till och med är yogalärare idag, som vill få flera verktyg, tekniker och vägar för att låta yogan få en större plats i ditt liv. Har du redan gått modul 1 och 2 blir blir modul 3 en naturlig fortsättning.

Kursintyg

Efter utbildningen, förutsatt att du har gått igenom materialet och slutfört uppgifterna som hör till kursens alla delar, så kommer du att få ett diplom.

Kostnader

2500 kr (2000 kr exkl. moms) 

Kursledare

Elin Starrin hittade yogan för 15 år sedan och har utforskat alla möjliga yogaformer sedan dess. Under pandemin och med andra oroligheter i världen under de senaste åren upplevde hon en känsla av nedstämdhet. Då blev yogan allt mer betydelsefull och framförallt dess förberedelse för meditationen som är ett fantastiskt verktyg.

Förutom att personligen uppleva och förstå hur yoga, andning och meditation kan förändra, förenkla, lugna och skapa skiften i känslor och synsätt, så har Elin gått ett flertal kurser och utbildningar i Yoga, Ayurveda och Medveten närvaro samt samtalsterapi.

Under denna utbildning delar hon sin erfarenhet och kunskap med en strävan att förenkla denna lära och fläta samman olika synsätt på ett pedagogiskt sätt. 

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Yoga som livsstil (Modul 3).

MOON yogastudio

MOON yogastudio är en plats, dit vi vill att människor ska komma för att ta tid till sig själva. Alla som arbetar hos oss är sina egna, men vi samarbetar och kompletterar varandra för att skapa den bästa upplevelsen för dig...


Läs mer och visa alla kurser med MOON yogastudio

Kontaktuppgifter till MOON yogastudio

MOON yogastudio

Klockarvägen 1
14161 Huddinge

Tel: 0763204672
Mobil 0763204672
www.moonyogastudio.com


Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Yoga som livsstil (Modul 3)!

Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 23 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Yoga som livsstil (Modul 3), fyll i följande uppgifter: