Visa kurser.se som: Mobil
Kursinformation
Plats: Karlstad, Molkom
Längd: 5 dagar
Pris: 4 500 SEK
Gå vidare till: Kursens hemsida

Kursbeskrivning

I sommar kan du skriva och utvecklas i Molkom - Karlstad

Vårt skrivretreat på Molkoms folkhögskola är en uppskattad kurs sedan flera år tillbaka. Sommarkursen ger dig möjlighet att i lugn miljö och avslappnat tempo ägna dig åt dig själv och att utveckla ditt eget skrivande.

Kursen är ett unikt tillfälle för dig som skriver att kunna arbeta självständigt och fokuserat med ett eget skrivprojekt. Samtidigt får du möjlighet att inspireras av, och byta erfarenheter med andra i samma situation.  

På dagarna är skrivandet fritt. Det finns både gemensamma och avskilda rum att sitta och skriva i. Du som deltagare jobbar självständigt med ditt eget projekt, antingen på din egen dator eller med block och penna. Frukost, lunch, middag och fika delar upp dagen i olika pass, men resten av tiden planerar du själv. Du kanske vill skriva hela dagen eller passa på att ta en promenad, läsa eller meditera.

På kvällarna umgås vi och diskuterar skrivande och våra processer. Vi ventilerar saker bara andra skrivande kan förstå; vi ger varandra tips och idéer – och delar med oss av det vi vill dela med oss av. 

Observera att detta inte är en skrivarkurs, utan en möjlighet för dig som redan arbetar på ett skrivprojekt att träffa andra i samma situation. Kursens upplägg bygger på helpension under kursdagarna.

Målgrupp

Observera att detta inte är en skrivarkurs, utan en möjlighet för dig som redan arbetar på ett skrivprojekt att träffa andra i samma situation. 

Kostnader

4500 kr enkelrum, inkluderar helpension.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Skrivretreat .

Molkoms Folkhögskola

Molkoms Folkhögskola - sommarkurser

Sommarkurser på Molkoms Folkhögskola

Molkoms folkhögskola är en av Sveriges äldsta folkhögskolor och grundades 1874. En skola med gamla anor och modern teknik! Vi är profilerad inom film, scenkonst och hälsa. Vi erbjuder långa kurser som kan vara vägen till ett arbete inom ditt...


Läs mer och visa alla kurser med Molkoms Folkhögskola

Kontaktuppgifter till Molkoms Folkhögskola

Molkoms Folkhögskola

Mejerivägen 3
660 60 Molkom

Intresseanmälan

För att få mer information om Skrivretreat , fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Bli den första att recensera Skrivretreat !