Träna mindfulness online

Mindfulnesscenter
Kursinformation
Distans
Varierar
Du väljer när du vill börja
Mindfulness

Kursbeskrivning

Fördjupa dina kunskaper inom mindfulness

Gör som tiotusentals nöjda prenumeranter och börja träna mindfulness tillsammans med oss. Vi har sedan 2007 tagit fram anpassade träningsprogram i mindfulness för olika behov. Alla våra träningsprogram håller hög kvalitet och vi har svensk forskning som stöd för vad vi erbjuder.

Mindfulnesscenter är Sveriges ledande utbildare i mindfulness. Våra e-kurser används dagligen av tiotusentals användare och är framtagna av Dr. Ola Schenström som är en av vårt lands ledande experter inom mindfulness. Tanken är att träningen sker 1 ggr/dag i alltifrån 3 minuter till 20 minuter per gång, beroende på vilken e-kurs du väljer. Men självklart lägger du upp din träning så att det passar dig och ditt liv bäst just nu.

Det enda du behöver göra är att ladda ner vår app via App Store eller Google Play och därefter väljer du den e-kursen som passar dig bäst just nu.

Tips: vår mest populära e-kurs heter “Här&Nu-programmet” och är Sveriges i särklass mest använda träningsprogram i mindfulness enligt en ny studie från Karolinska institutet. Det används i sjukvården vid bland annat behandling av stress, nedstämdhet, oro, ångest, utmattning, smärta och sömnproblem.

Du visste väl om att du också får prova alla våra e-kurser helt gratis i 14 dagar?

Kom ihåg att alltid vara varsam och vänlig med dig själv, oavsett hur det går med träningen eller med något annat i livet. Lycka till! 

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Målgrupp

För dig som är nybörjare eller erfaren inom mindfulness och vill komma igång med träningsprogram i mindfulness som är baserade på svensk forskning. 

Kostnader

Priserna varierar beroende på vilken e-kurs du vill gå, från 40kr/månad. Läs mer på Mindfulnesscenterns hemsida under fliken "e-kurser".

Fortsatta studier

Vi erbjuder kurser och retreater samt våra populära introduktionsdag där du lär dig grunderna, både teoretiskt och praktiskt i mindfulness samt vår Instruktörsutbildning Steg 1 - där du blir diplomerad mindfulnessinstruktör och kan leda andra efter avslutad utbildning. Den sträcker sig över totalt 6 dagar och genomförs både online och fysiskt. 

Kursledare

ola schenstrom

Dr Ola Schenström är läkare sedan mer än 35 år, specialist i allmänmedicin, grundare av Mindfulnesscenter och en av Sveriges ledande experter i mindfulness. Författare till Mindfulness i vardagen, såld i mer än 100 000 ex, 52 vägar till mindfulness och 52 vägar till medkänsla med sig själv och andra samt utvecklare av 12 e-kurser i mindfulness.

Intresseanmälan

Intresserad av Träna mindfulness online och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 8 recensioner.

Prenumerant

För mig är mindfulnessträningen – och då framförallt meditationen – svaret på mitt sökande efter “energipåfyllning” och ett fantastiskt redskap att med hälsan och välbefinnandet i behåll kunna fungera och delta i dagens ganska pressade samhälle.

Prenumerant

Jag har länge varit upptagen med att konceptuellt förstå mindfulness, på bekostnad av praktiserandet. Nu känner jag tydligt hur all kunskap måste grundas i egna direkta erfarenheter av mindfulness.

Prenumerant

Jag känner ett stort lugn efter många av övningarna och har aldrig känt mig så avspänd som när jag börjat träna mindfulness regelbundet.

Mindfulnesscenter

Ola Schenström

Välkommen till Sveriges ledande utbildare inom mindfulness. Vi har hittills utbildat ca 3 000 instruktörer enligt ett koncept som är positivt utvärderat i svensk forskning. Vi erbjuder kvalitativa instruktörsutbildningar, kurser, retreater, e-kurser och individuell coachning, både för dig som är...


Läs mer och visa alla kurser med Mindfulnesscenter

Kontaktuppgifter till Mindfulnesscenter

Mindfulnesscenter

Strandvägen 78
234 31 Lomma


Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 8 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,9)
Baseras på 56 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Träna mindfulness online, fyll i följande uppgifter: