Visa kurser.se som: Mobil

Bitte är kreativ med silver
”Kursledaren Jenny var lugn och metodisk”

Bitte Lindh har gått en kurs i silversmide hos Min Verkstad i Stockholm. Hon var nyfiken på silver- och guldsmide och tog därför steget att gå en kurs.

- Att det blev just Min Verkstad berodde på att studion låg bra till geografiskt och att det bara var sex deltagare i varje grupp, berättar Bitte.

Bittes förväntningar på kursen var att hon skulle våga vara kreativ och få möjlighet att pröva sig fram i sitt skapade. Genom kursen lärde hon sig en hel del, mycket tack vare kursledaren Jenny som var lugn och metodisk.  I början av kursen och vid varje moment gick Jenny igenom de olika tekniker, verktyg och maskiner som fanns tillgängliga.

Även om Bitte inte har hunnit använda sina kunskaper från kursen på egen hand än är hon nöjd med kursen.

- Det bästa med kursen var att jag fick göra något med händerna och vara kreativ, säger Bitte.

Bittes silversmide

Genomför dina kreativa idéer hos Min Verkstad

Min Verkstad är en silversmidesverkstad i Bromma där du, precis om Bitte, kan gå en kvälls- eller helgkurs och vara kreativ i silver. Kursledarna guidar dig genom olika tekniker som sågning, filning, slipning och lödning samtidigt som du får möjlighet att genomföra dina egna idéer. 

Fokus ligger på silversmidet men du har även möjlighet att arbeta med andra material som koppar, mässing, järn och guld. Du behöver inte ha med dig någonting mer än ett glatt humör och ett kreativt sinne. I verkstan finns alla verktyg som behövs att låna och material köper du till självkostnadspris på plats. 

Gå en kurs i silversmide du också!Läs mer om Min Verkstad

Request information


Fyll i dina uppgifter om du vill komma i kontakt med Min Verkstad och veta mer om deras kurser.

Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.