Visa kurser.se som: Mobil

Hohoho! 🎅 Nedräkningen till jul har börjat! Det firar vi på kurser.se med en klurig jultävling. Läs mer här.

Gratis Soul Parent | Spiritual Child™ Introduktion - 2 timmar

Soul Therapy Sweden
Kursinformation
Stockholm
2 timmar
2022-12-11 10:00
0 SEK
Engelska
Gratis Soul Parent | Spiritual Child™ Introduktion - 2 timmar

Kursbeskrivning

Gå på en gratis Soul Parent | Spiritual Child™ Introduktion på Soul Therapy Sweden i Stockholm

Att bli förälder är den mest omvälvande förändring i livet som de flesta kvinnor och män är oförberedda på. Dagens barn önskar att bli fullständigt uttryckta, sedda och hörda, dela med sig av sin kreativa, innovativa visdom som leder till en stark gemenskap av gemensamma övertygelser, uttrycka sin sanning och kräva handlingskraftiga förändringar i världen.

De flesta föräldrar vet inte hur de ska stödja ett barn som är självständigt och autentiskt uttryckt. Modellen Soul Parent | Spiritual Child™ är ett nytt evolutionärt förhållningssätt till föräldraskap som tar bort "gör som jag säger"-mentaliteten och skapar inre harmoni och balans så att du kan ta de steg som gör det möjligt för dina barn att vara autentiskt uttryckta, inte vad samhället vill eller förväntar sig att de ska vara. Att omfamna förändring kan vara skrämmande, att bli en ny förälder eller en mamma med flera barn kan vara spännande men också en mycket intensiv upplevelse. Vi finns här för att stödja dig.

Soul Parent-modellen vägleder dig till att bli ditt barns största och betrodda stödsystem i deras liv. Det är aldrig för sent eller för tidigt att påbörja vägen till att bli en Soul Parent.

Följ med på ett 2 timmars introduktionsseminarium Soul Parent | Spiritual Child™ som äger rum varannan onsdag. Varje seminarium kommer att ha ett annat fokus, alla relaterade till healing, föräldraskap och stöd för dig på din evolutionära resa guidad av dina barns ande.

Vem bör delta?

Kvinnor som befinner sig i prekonception, är gravida, nyligen har fött barn eller är en erfaren mamma som söker stöd.

Milla Andersson pratar mest engelska denna dag. Deltagare kan jätte gärna prata svenska.

Plats: Hälsans Hus, Fjällgatan 23B, 116 28 Stockholm

Tid: 10:00-12:00 

Pris: Gratis

Registrering krävs.

8 platser totalt. 

Kursledare

Milla Andersson

Milla Andersson är en legitimerad Soul Therapist™ och Soul Parent | Spiritual Child™ Evolutionary Educator vid Soul Therapy School, ansvarig för Soul Therapy Sweden. Hon har en privat praktik i Stockholm som stöder kvinnor och ungdomar i Sverige och internationellt som önskar personlig och professionell frihet.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Gratis Soul Parent | Spiritual Child™ Introduktion - 2 timmar.

Soul Therapy Sweden

Soul Therapy Sweden - kurser för kvinnor

Soul Therapy Sweden presenterar ett helt nytt sätt att stärka kvinnor genom evolutionär utbildning för själen, heliga retreater, live VIP-helger, onlineträningar, globala gruppsamlingar och Soul Therapist® coachningssamtal av högsta kvalitet. Du är här i dag för att du är redo...


Läs mer och visa alla kurser med Soul Therapy Sweden

Kontaktuppgifter till Soul Therapy Sweden

Soul Therapy Sweden

Fjällgatan 23B
116 28 Stockholm

Tel: 073 68 345 68

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Gratis Soul Parent | Spiritual Child™ Introduktion - 2 timmar!

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 17 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Gratis Soul Parent | Spiritual Child™ Introduktion - 2 timmar, fyll i följande uppgifter: