Visa kurser.se som: Mobil

Hohoho! 🎅 Nedräkningen till jul har börjat! Det firar vi på kurser.se med en klurig jultävling. Läs mer här.

2-dagars Soul Therapy™ Grundkurs ~ Uppvaknande av Ditt Autentiska Jag

Soul Therapy Sweden
Kursinformation
Stockholm
2 dagar
2022-12-10 09:00
3 000 SEK
Soul Therapy™ 2-dagars kurs ~ Uppvaknande av Ditt Autentiska Jag

Kursbeskrivning

Awakening Your Authentic Self - grundkurs på Soul Therapy Sweden i Stockholm

Följ med licensierade Soul Therapist™ Milla Andersson på en kraftfull helg för att utforska ditt autentiska jag. En helg dedikerade till att väcka din koppling till din själ och djupt skifta din medvetenhet om vem du är.

Soul Therapy™ 2-dagars kurs ~ Uppvaknande av Ditt Autentiska Jag
Soul Therapy School® presenterar evolutionär utbildning för kvinnor som önskar frihet från smärta och lidande från det mänskliga tillståndet genom att kliva in i helheten med fullt självuttryck, genom erfarenheten av uråldrig hjärtvisdom.

En kraftfull 2-dagars Soul Therapy kurs gör det möjligt för dig att få en direkt praktisk erfarenhet av att hedra, lita på och lära känna dig själv från en ärlig, kärleksfull och medkännande plats. Du kommer att få ovärderlig insikt om vem du är, varför du inte har manifesterat det du önskar och hur du kan ta emot den enorma inre rikedom som finns inom dig. Genom en stödjande miljö med andra kvinnor kommer du att bli medveten om vad som hindrar dig från att uppleva helheten på ett stärkande och medkännande sätt.

Genom att få klarhet i hur du upplever det mesta av ditt liv genom omedvetna beteenden och inlärda mönster som inte är dina egna, kommer du med största sannolikhet att få en AHA! stund eller två. Den här helgen syftar till att avslöja var du inte är i linje med din själs önskningar, vilket orsakar en obalans i din mentala, känslomässiga, andliga och fysiska hälsa.

Vi välkomnar dig att uppleva helheten.

Kursen hålls på engelska. Deltagare är välkomna att prata svenska.

Kursledare

Milla Andersson

Milla Andersson är legitimerad själsterapeut vid Soul Therapy School, ansvarig för Soul Therapy Sweden. Hon har en privat praktik i Stockholm som stöder kvinnor och ungdomar i Sverige och internationellt som önskar personlig och professionell frihet.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om 2-dagars Soul Therapy™ Grundkurs ~ Uppvaknande av Ditt Autentiska Jag.

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 3 recensioner.

Clara
Tack så mycket för förra helgens Soul Therapy seminarium! 🙂 Det var första gången jag gått på någonting liknande och efter helgen var jag helt överväldigad av alla insikter, lärdomar och intryck. Dessa två dagar gav mig väldigt mycket. Efter frågor och övningar du gav känner jag ökad kontakt med en annan dimension och en större förståelse för m...
Visa hela
Fia Sofia
I would love to recommend Milla Andersson and Soul Therapy workshops! It was life-changing experience for me.
Anna-Lena
Tack Milla för en underbar helg🐬. En tuff och intensiv helg där sidor hos mig själv fått vändas ut och in. Ett avstamp mot nya stjärnor💥💫. Fick omedelbart möta mina skapade livsmönster 😤. Nu jobbar jag med min nya lyhördhet inåt som ger mig möjlighet att älska mig själv hel ❤. Tack för att jag fick dela med mig av livet och fick den äran att...
Visa hela

Soul Therapy Sweden

Soul Therapy Sweden - kurser för kvinnor

Soul Therapy Sweden presenterar ett helt nytt sätt att stärka kvinnor genom evolutionär utbildning för själen, heliga retreater, live VIP-helger, onlineträningar, globala gruppsamlingar och Soul Therapist® coachningssamtal av högsta kvalitet. Du är här i dag för att du är redo...


Läs mer och visa alla kurser med Soul Therapy Sweden

Kontaktuppgifter till Soul Therapy Sweden

Soul Therapy Sweden

Fjällgatan 23B
116 28 Stockholm

Tel: 073 68 345 68

Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 3 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 17 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om 2-dagars Soul Therapy™ Grundkurs ~ Uppvaknande av Ditt Autentiska Jag, fyll i följande uppgifter: