Visa kurser.se som: Mobil

Hohoho! 🎅 NedrĂ€kningen till jul har börjat! Det firar vi pĂ„ kurser.se med en klurig jultĂ€vling. LĂ€s mer hĂ€r.

Distansskolan.se - grafiska kurser

Kurser med relevant kunskap

Bildhantering, trycksaksproduktion och webbproduktion, det är vår absoluta specialitet. Oavsett om du vill lära dig fixa semesterbilderna eller om du vill layouta en tidning lovar vi att du kommer lära dig mycket på våra grafiska kurser. Vi erbjuder både grundkurser för nybörjaren och fortsättningskurser för de mer erfarna.

Studera på distans i full frihet med Distansskolan!

Grafiska ADOBE kurser med lärare som är aktiva i reklambranschen.

Lärande är en livslång utveckling
Men lärandet tar inte slut efter gymnasium och högre utbildningar. Dagens kunskapsintensiva samhälle kräver att man hela tiden utvecklar det man redan kan. Och om man vill förändra sig i sin yrkesroll, behöver man kanske t.o.m. börja om från början och lära sig helt nya saker.

En del vill lära sig nytt genom att läsa, andra lär sig bäst av en duktig utbildare och i ibland behöver feedback på sina uppgifter, så att man vet att man är på rätt väg .

Allt detta får du om du utbildar dig hos oss på distansskolan.se. När du går på kurs hos oss börjar varje kursvecka med flera instruktionsfilmer ledda av våra duktiga utbildare.

Efter filmerna får du hemuppgifter som du skickar in till oss och får feedback av läraren. Och när kursen är klar kan du alltid gå tillbaka till boken som alltid följer med våra kurser.  Du får också ett diplom hemskickat efter din kurs som ett kvitto på dina nya kunskaper.

En annan fördel med våra distanskurser är att du själv väljer när du har tid.

Vi har öppet dygnet runt. Låter det inte bra?

”Alla våra kurser är noggrant planerade och vi strävar alltid efter att deltagaren ska få med så mycket relevant kunskap som möjligt så att du direkt efter kurs kan sätta igång med din produktion.”LĂ€s mer om MediakurserOnline.se

Request information


Fyll i dina uppgifter om du vill komma i kontakt med MediakurserOnline.se och veta mer om deras kurser.

Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.