Visa kurser.se som: Mobil

Arbeta effektivare i sociala medier

Kursen i sociala medier har effektiviserat Marikas arbete

Marika Ireblad - Sociala medier- Jag har gått flera kurser hos Distansskolan och vet att man lär sig mycket på kort tid, säger Marika. Den senaste kursen Marika har gått hos Distansskolan är en kurs i sociala medier. Kunskaperna hon fick med sig har hon nytta av varje dag i sitt arbete som redaktör för SVT. 

Namn: Marika Ireblad
Ålder: 50
Sysselsättning: Redaktör SVT
Kurs: Sociala medier hos Distansskolan 

Varför valde du att gå kursen i Sociala medier hos Distansskolan?
Jag jobbar mycket med sociala medier och kursupplägget lät intressant. Jag har tidigare goda erfarenheter av att gå kurser på distans. Jag har gått flera kurser hos Distansskolan och vet att man lär sig mycket på kort tid.

Vad hade du för förväntningar på kursen?
Jag hade höga förväntningar innan, vilka infriades. Kursen lärde mig hur jag kan arbeta effektivare i sociala medier på olika sätt.

Hur var kursledaren?
Kursledaren var mycket kunnig och insatt i ämnet och kunde på ett entusiasmerande sätt föra ut kunskapen och inspirera oss i vårt fortsatta arbete inom området sociala medier. Undervisningen gick till så att vi först hade en teoretisk genomgång och sedan följde praktiska realistiska övningar.

Vad var det bästa med att gå den här kursen?
Engagerad lärare med stor kunskap som kunde förmedla kunskapen på ett enkeltsätt. Idag använder jag de kunskaper jag fick från kursen varje dag, bland annat genom att twittra flera gånger dagligen på @svt_vipatv.Läs mer om MediakurserOnline.se

Request information


Fyll i dina uppgifter om du vill komma i kontakt med MediakurserOnline.se och veta mer om deras kurser.

Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.