Visa kurser.se som: Mobil

Recensioner av MediakurserOnline.se

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 21 recensioner.

Gunilla
(5)
Det här är verkligen bra kurser. Man går tillbaka om man inte förstår eller vill göra om enkelt. Sen det bästa är all feedback, med detaljerad förklaring, som jag lärt mej mycket av också. Man kan ställa frågor själv och får snabbt svar.
sh
(5)
Bra upplägg! Kanske ha andra uppgifter är de exempel som visas i videorna?
Ove K
(5)
Mycket bra kurser. perfekt att de kan läsas på distans och att man får bra med tid på sig. Jag har tagit distansskolans fotokurs men också photoshop. Är mycket nöjd och jag kan varmt rekommendera andra dessa kurser
Lotta
(5)
Bra kurs, perfekt att kunna köra i eget tempo när tid finns över. Känns tomt att den är slut...
Susanne
(5)
Kursen är väldigt pedagogisk, rakt på sak och steg för steg. Tittar man på en video så är det bara att lösa uppgiften direkt efteråt och man har fått all information man behöver så man behöver inte traska runt med en massa trial and error.
Kerstin
(5)
Kursen har varit mycket givande, trots att jag använt en simpel kamera som inte går att ställa in på så många olika sätt. Jag har lärt mig mycket, berättade nyss för en vän om vad jag lärt mig, och jag kom på att jag t o m lärt mig mer än jag trodde :). Madeleines kommentarer är fantastiska. Hon hittade alltid konkreta saker som var bra och som ...
Visa hela
Maria
(5)
Jag har lärt mig massor och har tack vare kursen kommit in på en utbildning som jag sökt, som krävde In Design kunskaper.
Emelie Aspelin
(5)
Den här kursen är den bästa jag någonsin varit med om. Att jag har lärt mig så mkt på bara 4 veckor är otroligt! Perfekt med distanskurser! Jag kommer att komma tillbaka för andra kurser också :)
Magnus Lingh
(5)
Mycket pedagogiskt, jag hade arbetat i Illustrator en del innan kursen, men fick massor av nya idéer och infallsvinklar. Jättebra att få lära sig snabbkommandon på tangentbordet.
Alexander Sjöstrand
(5)
Jättebra! Det jag kunde sakna ibland var genomgången av koden i slutet. Det fanns på de flesta filmer. Det var superbt som en sista liten summering. Varför man använder just den koden och kanske lite mer tips på andra användningsområden. Exempelvis. Men totalt är jag helnöjd. Tusen tack Hasse, you´re the man! :)
Irene
(5)
Nu använder jag/vi Dreamweaver för att göra en skoltidning. Nu ser jag möjligheten att få en snyggare sida. Lättare att uppdatera. Kostar mindre att använda. Jag kan göra ett antal elever till författare och själva skapa artiklar. Tusen tack för denna kurs och jag hoppas att du kommer att göra en fortsättningskurs.
Per
(5)
Mycket lärorik och rolig och ett extra plus att man fick några bildbehandlingstips. Jag kommer också att gå digitalfotografering 2. Jag kan rekommendera den här kursen till alla som ska lära sig hantera sin kamera. Tack Madeleine för en bra kurs och givande kommentarer! Hälsning Per
Maria Engstam
(5)
Mycket lärorik och jag har verkligen fått koll på min kamera och jag tror jag har äntligen läst igenom min manual och förstår nu hur min kamera ska användas. Jätterolig kurs!
Madeleine Stenlund
(5)
Gick Dreamweaver Grund. Kunde inte tro att man kan lära sig så mycket på 4 veckor. Ska även gå Dreamweaver Fortsättning
Lena
(5)
Gick Flash fortsättning. Superbra lärare och kurs.
Kursdeltagare
(5)
Gick InDesignkursen och wow vilken bra kurs. En av de bästa jag gått.
Kursdeltagare
(5)
Läste photoshop och är mäkta nöjd
Kursdeltagare
(4)
Toppen bra kurser
Kursdeltagare
(5)
Hans Björk
(4)
Engagerad lärare med mycket kunskap. En rolig kurs med bra övningar.
Sandor Kovacs
(4)
Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.