Visa kurser.se som: Mobil

Certifierad Webbproducent Distanskurs

MediakurserOnline.se
Kursinformation
Distans
Egen takt
Boka kursen och starta samma dag
21 244 SEK
Svenska

Kursbeskrivning

I den här kursen kommer du lära dig grunder i HTML, rörlig grafik med Adobe Animate, bildredigering för webb i Photoshop, webbgrafik såsom ikoner och knappar i Illustrator samt WordPress för att bygga webbsidor. Du kommer även lära dig teori kring vad som behövs för att publicera en webbplats, färglära och typografi för webb.Om kursen

Den här kursen går ut på att lära sig bygga webbsidor med alla aktuella verktyg som behövs. Du kommer lära dig skapa rörlig HTML5 grafik, skapa snygga bilder i Photoshop och rita egna ikoner och knappar med Illustrator. WordPress använder vi för att skapa webbsidan. Vi går också igenom teori såsom färglära och vilka färger du kan/bör använda samt typografi för webben.

Kursen varvas av videogenomgångar med många uppgifter. Alla övningar kommenteras personligen av din lärare så att du utvecklas och kan gå vidare i din webbproduktion.

Kursavgift

13.596 krexkl. moms
16.995 krinkl. moms

Eventuella tillkommande kostnader

Du behöver programvaran, Adobe Photoshop, -Illustrator och -Animate på din dator för att kunna genomföra övningsuppgifter. Du kan hyra den på adobe.se och betala månadsvis för din prenumeration

Du behöver även WordPress men det är gratis att ladda hem så där tillkommer inga extra kostnader.

Kursen är inte studiemedelsberättigad

Övrig information

Någon dag efter att du har köpt kursen mailar vi information över hur du loggar in på kursen. För att genomföra kursen behöver du tillgång till dator, webbkamera och mikrofon samt en bra internetuppkoppling.

Kursledare

Vi är flera lärare som hjälps åt med samtliga kurser. Alla med gedigna kunskaper och lång erfarenhet inom sitt området. Vi arbetar både med utbildning och grafisk produktion dagligen.

Studera på distans

En distanskurs är perfekt för dig som vill kunna studera när och var du vill. Du loggar in på kursportalen och gör kursen i din egen takt. Genomsnittlig studietid för distanskursen är 5-10 tim/vecka. Du behöver tillgång till en dator med kamera och mikrofon.

Du får personlig feedback på dina inlämningsuppgifter och har direktkontakt med din lärare och dina kurskamrater via kursportalen.

Liveseminarier

Vi sänder live och samtliga deltagare oavsett kurs kan delta på samma seminarie. Tanken är att vi visar något aktuellt ämne och deltagaren kan ställa frågor eller bara lyssna. Det sista vi gör på varje seminarie är att ta upp frågan vilket ämne vi ska prata om nästa gång.

Vi rekommenderar ett headset om du vill prata för bättre ljud. Kan vara ett enklare ”mobilheadset” samt en webbkamera. Kan vara datorns inbyggda.

Alla liveseminarier filmas och finns tillgängliga i kursportalen under hela kursperioden. 

Förkunskaper

Kursen kräver inga förkunskaper dock är det alltid en fördel med god datavana. 

Kursdiplom

Efter genomförd kurs och inlämnande av samtliga övningsuppgifter ges diplom.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Certifierad Webbproducent Distanskurs.

MediakurserOnline.se

GRAFISKA KURSER I KLASSRUM, VIA LIVESTREAM ELLER ONLINE 100%

Unik och personlig rådgivning och hjälpKurser – Övningsuppgifter och mycket mer! Allt samlat på ett ställe! Onlinekurser när du vill och har tid. Du loggar in när du vill under kursen. Kurserna visas med video med ett flertal övningsuppgifter. Kör...


Läs mer och visa alla kurser med MediakurserOnline.se
Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Certifierad Webbproducent Distanskurs!

Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 21 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Certifierad Webbproducent Distanskurs, fyll i följande uppgifter:

Arbeta effektivare i sociala medier
MediakurserOnline.se

Marika har gått en kurs i sociala medier hos Distansskolan. Idag använder hon sina kunskaper dagligen i sitt arbete som redaktör för SVT. 

Läs mer