Powerpointkurs

Lyckas med första intrycket

En bra presentation är A och O om du vill föra fram ett budskap och hålla publikens intresse uppe. Gå en Powerpointkurs och lär dig programmets alla grunder och finesser så kommer du aldrig misslyckas med en presentation igen!
Visar 1-3 av 3 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar kurser i sökresultatet.
Visar 1-3 av 3 träffar

Powerpoint ingår i programpaketet Office. Microsoft Powerpoint är närmast dominerande när det kommer till presentationsprogram hos företag. Men hjälp av några enkla handgrepp kan du imponera på åhörare med din grafiska och tekniska kunskap.

Med Powerpoint kan du skapa presentationer med animeringar, multimedia (ljud och film) och hyperlänkar. Powerpoint kan användas vid ett internt kontorsmöte eller vid större seminarium. Men Powerpoint kan du nästan skapa vad som helst, bara fantasin sätter stopp. Du kan skapa skärmbilder med kombinationer av text och bild, ritningar, illustrationer med fina övergångar i ett snyggt bildspel.  

Powerpoint är ett verktyg som är väldigt användbart i ditt arbete. Med Powerpoint tar du ett steg längre än att bara presentera en punktlista. Du lär dig även hur man gör för att engagera publiken genom intressanta och välgjorda Powerpoint-presentationer. Oavsett om du är nybörjare eller vanare användare av Powerpoint finns det en kurs för dig.

Jämför kurser