Visa kurser.se som: Mobil

Yoga och meditation intensivkurs 5 dagar

Medborgarskolan Väst
Kursinformation
Göteborg
20 timmar
2022-07-18 10:30
1 995 SEK

Kursbeskrivning

Yoga och meditation intensivkurs 5 dagar

Innehåll

Intensivkursen innehåller yoga, andningsövningar, djupavspänningen Yoga Nidra, koncentrationstekniken Tratak och meditationerna Returning och Energins Källa. Jämfört med en kurs en gång i veckan så har man färre yogapass – och mer meditation! Det intensiva förloppet och de längre lektionerna ger oss möjlighet att gå längre med meditationen Energins Källa än på kurserna en gång i veckan. Undervisningen är i huvudsak praktisk, men sista dagen har vi ett kortare teoripass/frågestund, då vi bla pratar om hur du fortsätter med yoga och meditation på egen hand.

För vem

Alla är välkomna – det krävs inga förkunskaper! Passar både nybörjare och för dig som är van yogautövare

Kursledare
Denna yogakurs leds av Anandananda som började sin yogalärarutbildning 1980. Han har sedan dess bott och undervisat i i Stockholm, på Håå Kursgård, i Århus och Köpenhamn. Han bor nu i Göteborg och har hållit kurser här sedan hösten 1996.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Tips på vidareutveckling

Du kan läsa mer om yogaformen på https://www.yoga.se/goteborg/ 

Bra att veta
För att få ut så mycket som möjligt av kursen är det viktigt att delta på alla lektioner. Det är även en stor fördel om du använder yogan och meditationerna hemma på egen hand.
 

  • Yogamattor finns att låna men för ökad hygien ber vi dig ta med ett lakan eller en större handduk att lägga ovanpå yogamattan.
  • Om möjligt ta gärna med yogamatta / liggunderlag
  • Kom ihåg att inte äta en större måltid timmarna innan lektionen.
  • Det går bra att byta om på skolan.
  • Friskvårdsbidrag eller friskvårdsbetalning via ActiWay eller Min Friskvård/ePassi kan användas på denna kurs. Skriv i meddelanderutan vid anmälan om det är aktuellt för din bokning.

    Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Ju tidigare du anmäler dig, desto större chans att kursen startar. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare eller kurslokal.


 

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Yoga och meditation intensivkurs 5 dagar.

Medborgarskolan Väst

Medborgarskolan i Göteborg kurser

Välkommen till Medborgarskolan Väst! Här hittar du alla Medborgarskolans kurser i Västra Götaland och Halland.  Vi erbjuder kurser, föreläsningar och evenemang inom många olika ämnesområden och med olika omfattning och upplägg. Anmäl dig redan idag! Om Medborgarskolan Medborgarskolan är ett...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Väst

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Väst

Medborgarskolan Väst

Molinsgatan 7
41133 GÖTEBORG


Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Yoga och meditation intensivkurs 5 dagar!

Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 11 recensioner.
Läs recensioner