Visa kurser.se som: Mobil
Kursinformation
Göteborg
9 timmar
2020-01-29 17:00
1 395 SEK

Kursbeskrivning

Yogaflow (eller vinyasa flow som den också kallas) har sitt ursprung i hathayoga. Skillnaden mellan de två typerna är att positionerna alltid varierar i yogaflow. Det är en fysisk och utmanande yogaform som präglas av dynamiska, lekfulla serier som länkas samman med andningen.

 

Innehåll
Vi tränar teknik, placering och styrka med fokus på övergången från en position till nästa då det är där ordet flow kommer in.

I den här klassen tränar vi även balans, smidighet, olika variationer av solhälsningar samt stående och liggande positioner. Varje pass avslutas med en avslappning.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs.

Kursledare
Susanne Kemi har arbetat som träningsinstruktör sedan 1990 och som yogalärare sedan 2003. Hon är utbildad friskvårds-, zon- och massageterapeut och har tidigare arbetat på olika gym och andra träningsanläggningar. I dagsläget driver hon företaget Yogasan, där hon även håller detoxkurser i kombination med yoga, avslappning och meditation.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

Bra att veta
Yogamattor och filtar finns att låna, men du får gärna ta med din egen matta och filt. Friskvårdsbidrag eller friskvårdskuponger/-checkar från Min Friskvård eller ActiWay kan användas på denna kurs.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid anmälan att du önskar delbetala.

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Yoga Flow.

Medborgarskolan Väst

Medborgarskolan i Göteborg kurser

Välkommen till Medborgarskolan Väst! Här hittar du alla Medborgarskolans kurser i Västra Götaland och Halland.  Vi erbjuder kurser, föreläsningar och evenemang inom många olika ämnesområden och med olika omfattning och upplägg. Anmäl dig redan idag! Om Medborgarskolan Medborgarskolan är ett...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Väst

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Väst

Medborgarskolan Väst

Molinsgatan 7
41133 GÖTEBORG

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Yoga Flow!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 6 recensioner.
Läs recensioner