Visa kurser.se som: Mobil
Kursinformation
Skövde
10 timmar
2019-09-21 08:30
685 SEK

Kursbeskrivning

Yoga för ökad självmedvetenhet och energibalans i vardagen. Yogan har många möjligheter här får du under ledning av Susann Lindelöf göra yoga tillsammans och känna på dessa.

Om kursen
Att utöva yoga kan vara med fokus på ökad rörlighet, styrka och balans rent fysiskt men samtidigt också mentalt. Yoga betyder förening/balans och det som yogan strävar till är förening/balans mellan kropp och sinne. Yoga kan också vara med indirekt eller direkt fokus på en utvecklad relation till dig själv, människor du möter och det sammanhang, den miljö, den värld du lever i. Yoga behöver egentligen ingen plan eller något mål eller syfte den kan bara få vara och blir till det du behöver när du gör och är i din yoga.

För vem
Alla är välkomna, du som är nybörjare och du som yogat tidigare. Susannes mål med kursen är att oavsett din erfarenhet av yoga sedan tidigare så ska du här kunna hitta en yogastund med och för dig själv samtidigt som du använder energin i att mötas och yoga tillsammans.

Kursledaren
Susann Lindelöfs yogabakgrund är främst ifrån Hatha yoga, där hon har en grundutbildning och licens för att leda grupp vilket hon gjort under ett par års tid inom idrottsrörelsen.

Susanns yogafilosofi är att låta hennes yoga vara intuitiv och tillåtande utifrån vad hennes kropp och sinne behöver och vad livet ger henne för möjligheter.

esto större chans att kursen startar. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursle

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt personlig och pedagogisk/metodisk utveckling.

Kursmaterial
Ta på dig bekväma kläder som du kan röra dig i, inget som sitter åt. Tag gärna med en extra tröja och varma sockar. Yogamatta och filt finns att låna hos Medborgarskolan.

BRA ATT VETA
Deltagarantalet är begränsat. Undvik att äta ett större mål nära inpå klassen, samt att dricka stora mängder vätska precis före. Du får en kallelse till kursen ca en-två veckor innan kursstart. Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Ju tidigare du anmäler dig, desto större chans att kursen startar. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare eller kurslokal.

Som deltagare i någon av Medborgarskolans kurser får du 6 procents rabatt på böckerhos www.bokus.com. Du får också 10 procents rabatt på böcker i Akademibokhandelns butiker.

Vill du delbetala kursen? Kontakta ditt lokalkontor för mer information eller ange detta i meddelandefältet vid anmälan på webben.

Friskvårdsbidrag eller friskvårdsbetalning via ActiWay eller Min Friskvård/ePassi kan användas på denna kurs.

 

 

 

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Yoga.

Medborgarskolan Väst

Medborgarskolan i Göteborg kurser

Välkommen till Medborgarskolan Väst! Här hittar du alla Medborgarskolans kurser i Västra Götaland och Halland.  Vi erbjuder kurser, föreläsningar och evenemang inom många olika ämnesområden och med olika omfattning och upplägg. Anmäl dig redan idag! Om Medborgarskolan Medborgarskolan är ett...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Väst

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Väst

Medborgarskolan Väst

Molinsgatan 7
41133 GÖTEBORG

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Yoga!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 6 recensioner.
Läs recensioner