Visa kurser.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din kurs? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka kurs. Läs mer här.

Yinyoga - After work

Medborgarskolan Väst
Kursinformation
Trollhättan
6 timmar
2020-09-18 17:00
595 SEK

Kursbeskrivning

Släpp stressen efter arbetsveckan och gå in i helgen med en skön känsla av avslappning! I ett mysigt rum med levande ljus och lugn musik låter vi yinyogan lösa upp spänningar som kanske satt sig i kropp och knopp under stressiga vardagar.

Om kursen
Yinyogan är den yogaform som växer mest i världen just nu, tack vare sin bekväma, enkla och lugna karaktär. Genom sittande och liggande positioner som hålls i flera minuter får vi både vila och mjuka upp kroppen.

Kursen är på tre tillfällen: 18 september, 16 oktober och 20 november men det går även att boka enstakta tillfällen mot en kostnad på 250 kr.

För vem
Yinyoga passar alla. Här finns inga komplicerade eller ansträngande övningar och var och en utgår från sina egna förutsättningar. Det sägs att man i andra yogaformer använder kroppen för att komma in i en specifik position, medan man i Yinyoga använder positionerna för att komma in i kroppen, och det är en ganska bra beskrivning. 

Kursledare
Christine Karlsson är utbildad yogalärare sedan 2016 och har sedan dess genomgått flera påbyggnadsutbildningar i Yinyoga. Hon är certifierad av Yoga Alliance och undervisar på flera olika orter, främst i Yinyoga. 

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

Kursmaterial
Mjuk ledig klädsel rekommenderas. Eftersom yinyogan är vilande blir du inte varm på samma sätt som i mer fysisk yoga, och kan därför klä dig lite varmare, till exempel med ett par strumpor och långa ärmar. Yogamatta finns att låna, men ta gärna med en filt.

Bra att veta
Du får en kallelse till kursen ca 1-2 veckor innan kursstart. Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Ju tidigare du anmäler dig, desto större chans att kursen startar. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare eller kurslokal.

Som deltagare i någon av Medborgarskolans kurser får du 6% rabatt på böcker hos www.bokus.com. Du får också 10% rabatt på böcker i Akademibokhandelns butiker.

Vill du delbetala kursen? Kontakta ditt lokalkontor för mer information eller ange detta i meddelandefältet vid anmälan på webben.

Friskvårdsbidrag eller friskvårdsbetalning via ActiWay eller Min Friskvård/ePassi kan användas på denna kurs.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om denna kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Yinyoga - After work.

Medborgarskolan Väst

Medborgarskolan i Göteborg kurser

Välkommen till Medborgarskolan Väst! Här hittar du alla Medborgarskolans kurser i Västra Götaland och Halland.  Vi erbjuder kurser, föreläsningar och evenemang inom många olika ämnesområden och med olika omfattning och upplägg. Anmäl dig redan idag! Om Medborgarskolan Medborgarskolan är ett...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Väst

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Väst

Medborgarskolan Väst

Molinsgatan 7
41133 GÖTEBORG

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Yinyoga - After work!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 6 recensioner.
Läs recensioner