Visa kurser.se som: Mobil
Kursinformation
Trollhättan
6 timmar
2019-11-17 10:00
495 SEK

Kursbeskrivning

Följ med på en matresa bland våra nordiska skogar och fjäll och lär dig laga olika rätter av vilt. Viltkött är magert och smakrikt och går att variera i det oändliga.

Om kursen
Under ett tillfälle lagar vi vilt från vår nordiska skogar och fjäll med ren som basråvara. Vi experimenterar med kryddor och tillbehör men lagar också klassiska vilträtter, grytor, stekar och biffar. Efteråt äter vi tillsammans, utvärderar rätterna och diskuterar recept.

För vem
Kursen vänder sig till alla så inga förkunskaper krävs.

Kursledare
Tony har arbetat sedan 1977 i restaurang- och hotellbranschen som kock, kökschef, restaurangchef, driftschef och som egen företagare. Idag arbetar han som konsult genom nordisk gastronomiservice. Han är född i Tromsö i nord-Norge och har ett stort intresse för nordisk mat och då naturlig mat lagad från grunden som han kommer att dela med sig under kursen.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

Kursmaterial
Kostnad för råvaror tillkommer, ca 150-200 kr/person, som betalas till kursledaren. Ta med förkläde och diskhandduk. Du får utskrivet recept vid kurstillfället.

Bra att veta
Du får en kallelse till kursen ca 1-2 veckor innan kursstart. Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Ju tidigare du anmäler dig, desto större chans att kursen startar. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare eller kurslokal.

Som deltagare i någon av Medborgarskolans kurser får du 6% rabatt på böcker hos www.bokus.com. Du får också 10% rabatt på böcker i Akademibokhandelns butiker.

Vill du delbetala kursen? Kontakta ditt lokalkontor för mer information eller ange detta i meddelandefältet vid anmälan på webben.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Vilda köket.

Medborgarskolan Väst

Medborgarskolan i Göteborg kurser

Välkommen till Medborgarskolan Väst! Här hittar du alla Medborgarskolans kurser i Västra Götaland och Halland.  Vi erbjuder kurser, föreläsningar och evenemang inom många olika ämnesområden och med olika omfattning och upplägg. Anmäl dig redan idag! Om Medborgarskolan Medborgarskolan är ett...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Väst

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Väst

Medborgarskolan Väst

Molinsgatan 7
41133 GÖTEBORG

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Vilda köket!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 6 recensioner.
Läs recensioner