Visa kurser.se som: Mobil

Vegetarisk matlagning fortsättning

Medborgarskolan Väst
Kursinformation
Göteborg
6 timmar
2019-11-11 18:00
1 095 SEK

Kursbeskrivning

Har du gått Vegetarisk Matlagning och är intresserad av fler recept och ännu mer inspiration? Välkommen på uppföljningskursen Vegetarisk Matlagning, forts. Det kan inte bli för mycket av det goda!

Innehåll
Upplägget är densamma, vi lagar alla olika recept och avnjuter ihop en dignande buffé. Två tillfällen träffas vi och lagar recept med nya kombinationer, smaker och texturer ihop. Vid det här laget vet du att du kommer få testa en hel drös nya recept och umgås med ett stort gäng likasinnade. Vem vet, i bästa fall stöter du ihop med en gammal kurskamrat, då endast tidigare kursdeltagare från Vegetarisk Matlagning är välkomna på denna kurs. Med dig hem får du såklart härliga rester och tjocka recepthäften.

Upplägg
Kursen går på 2 måndagar i rad.

18 november och 25 november.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs.

Kursledare
Ulrika Lindström har alltid haft ett passionerat förhållande till matlagning hon lagar gärna mycket vegetarisk kost. Hon har arbetat ett par år inom restaurangbranschen, bland annat som tapaskock, men har främst sitt personliga intresse att tacka för sina kunskaper. Ulrika har arbetat hos oss på Medborgarskolan nu ett par år och är en väldigt omtyckt kursledare. Tillsammans med henne får du en rolig stund i köket och Ulrika hoppas entusiasmera dig att våga ta ut svängarna och ha roligt när du lagar mat.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

Kursmaterial
Mat och materialkostnad är inkluderad i den totala kursavgiften.

Ta med en matlåda för ev. rester att ta med hem.

Meddela alltid eventuell frånvaro i god tid före kurstillfället så att ledaren kan inhandla mat till rätt antal deltagare.

Bra att veta
Meddela eventuell födoämnesallergi och/eller specialkost vid anmälan.

Vill du delbetala kursen? Kontakta oss för mer information.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Vegetarisk matlagning fortsättning.

Medborgarskolan Väst

Medborgarskolan i Göteborg kurser

Välkommen till Medborgarskolan Väst! Här hittar du alla Medborgarskolans kurser i Västra Götaland och Halland.  Vi erbjuder kurser, föreläsningar och evenemang inom många olika ämnesområden och med olika omfattning och upplägg. Anmäl dig redan idag! Om Medborgarskolan Medborgarskolan är ett...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Väst

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Väst

Medborgarskolan Väst

Molinsgatan 7
41133 GÖTEBORG

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Vegetarisk matlagning fortsättning!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 6 recensioner.
Läs recensioner