Visa kurser.se som: Mobil

Veganska köket

Medborgarskolan Väst
Kursinformation
Trollhättan
6 timmar
2021-03-21 10:00
495 SEK

Kursbeskrivning

Detta är kursen för dig som vill utforska och utvidga kunskaperna kring det veganska köket, vegansk kosthållning och lära dig laga näringsrik mat.

Utifrån rådande läge har vi begränsat antalet deltagare i våra kurser. Vi på Medborgarskolan följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och ber dig som deltagare att göra detsamma för allas trygghet i kampen mot Covid-19. I våra lokaler hjälps vi alla åt att förhindra smitta genom att endast befinna oss här om vi är fullt friska, tvätta händerna ofta samt följa de riktlinjer som gäller. Tack för visad hänsyn! Varmt välkommen. 

Om kursen
Vi startar med en genomgång för att sedan laga en buffé av olika rätter. Efter avslutad kurs får man med sig ett häfte med information samt recept. Vi går igenom vad som är en bra frukost, lunch, middag samt mellanmål och vilka råvaror som är bra att ha hemma. Vilka rätter är lätt att slänga ihop och ha hemma i frysen de dagarna man har dålig tid? Vi avslutar dagen med att äta en näringsrik och god buffé tillsammans.

För vem
Kursen vänder sig till dig som är intresserad av vegansk mat, annars inga förkunskaper utan passar både för nybörjare och för dig som har lite vana i köket. Några av rätterna innehåller nötter och är inte lämplig för dig som är nötallergiker.

Kursledare
Tony har arbetat sedan 1977 i restaurang- och hotellbranschen som kock, kökschef, restaurangchef, driftschef och som egen företagare. Idag arbetar han som konsult genom nordisk gastronomiservice. Han är född i Tromsö i nord-Norge och har ett stort intresse för nordisk mat och då naturlig mat lagad från grunden som han kommer att dela med sig under kursen.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

Kursmaterial
Kostnad för råvaror tillkommer, ca 150 kr/person, som betalas till kursledaren. Ta med egen diskhandduk, förkläde och burk/matlåda ifall det blir mat över. 
 
Bra att veta
Du får en kallelse till kursen ca 1-2 veckor innan kursstart. Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Ju tidigare du anmäler dig, desto större chans att kursen startar. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare eller kurslokal.

Som deltagare i någon av Medborgarskolans kurser får du 6% rabatt på böcker hos www.bokus.com. Du får också 10% rabatt på böcker i Akademibokhandelns butiker.

Vill du delbetala kursen? Kontakta ditt lokalkontor för mer information eller ange detta i meddelandefältet vid anmälan på webben.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Veganska köket.

Medborgarskolan Väst

Medborgarskolan i Göteborg kurser

Välkommen till Medborgarskolan Väst! Här hittar du alla Medborgarskolans kurser i Västra Götaland och Halland.  Vi erbjuder kurser, föreläsningar och evenemang inom många olika ämnesområden och med olika omfattning och upplägg. Anmäl dig redan idag! Om Medborgarskolan Medborgarskolan är ett...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Väst

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Väst

Medborgarskolan Väst

Molinsgatan 7
41133 GÖTEBORG

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Veganska köket!

Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 7 recensioner.
Läs recensioner