Visa kurser.se som: Mobil

Våga tala kurs.

Medborgarskolan Väst
Kursinformation
Göteborg
12 timmar
2019-10-15 18:00
1 395 SEK

Kursbeskrivning

I den här kursen får du nycklar till en lugnare vardag. Hur du själv kan påverka din kropp och själ.

 

Innehåll

Att ställa sig framför en grupp människor och hålla tal, berätta något, föreläsa, hålla i en utbildning, ja listan kan göras lång och att tala inför en samling människor är något som väldigt många är livrädda för. I dag kan utmaningen kännas ännu större då det ofta krävs presentationer av olika slag på arbetsplatsen och att man förväntas hålla i möten.

Det går att öka sin säkerhet och hantera stressen som kan uppkomma i de här situationerna. Med mer kunskap om hur man på bästa sätt kan fånga sin publik och med hjälp av mental träning kommer vi i den här kursen jobba för att besegra rädslan, en gång för alla!

För vem
Inga förkunskaper krävs.

Kursledare

Yvette Palm är beteendevetare och mental tränare med en utgångspunkt från artistbranschen. Hon har varit professionell sångerska sedan unga år och har en spännande men också turbulent livsresa bakom sig. Genom egna erfarenheter och vetenskapligt underbyggd forskning ger hon sina kursdeltagare en intressant och utvecklande upplevelse genom kursen. Mycket energi och inspiration utlovas!

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Bra att veta

Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Ju tidigare du anmäler dig, desto större chans att kursen startar. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare eller kurslokal.

Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum skickat till dig innan kursstart.
Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid anmälan att du önskar delbetala.

Friskvårdsbidrag eller friskvårdsbetalning via ActiWay eller Min Friskvård/ePassi kan användas på denna kurs. Skriv i meddelanderutan vid anmälan om det är aktuellt för din bokning.

 

 

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Våga tala kurs..

Medborgarskolan Väst

Medborgarskolan i Göteborg kurser

Välkommen till Medborgarskolan Väst! Här hittar du alla Medborgarskolans kurser i Västra Götaland och Halland.  Vi erbjuder kurser, föreläsningar och evenemang inom många olika ämnesområden och med olika omfattning och upplägg. Anmäl dig redan idag! Om Medborgarskolan Medborgarskolan är ett...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Väst

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Väst

Medborgarskolan Väst

Molinsgatan 7
41133 GÖTEBORG

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Våga tala kurs.!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 6 recensioner.
Läs recensioner