Visa kurser.se som: Mobil

Ukulele, enskild undervisning, 7 ggr 40 minuter

Medborgarskolan Väst
Kursinformation
Kungsbacka
5 timmar
2 450 SEK

Kursbeskrivning

Ett fantastiskt lättspelat instrument som lockar till sång och skratt! Du lär dig stämma, spela ackord och kompa till enklare kända låtar. Undervisningen sker individuellt och lektionerna skräddarsys utefter elevens egna kunskaper och behov.

INNEHÅLL
Med hjälp av enkla melodier så lär vi oss att spela ackord, och vi lär oss att stämma ukulelen.

UPPLÄGG
Lektionerna sker enskilt med en gitarrlärare sjuveckor i rad på samma dag och tid. Lektionstiden är 40 minuter men om du önskar längre lektioner finns det möjlighet att boka dubbellektioner. Om du har önskemål på dag och tid, uppge det vid anmälan.

FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper krävs. Kursen vänder sig till dig som är nybörjare.

KURSLEDARE
Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

KURSMATERIAL
Medtag egen ukulele och eventuella önskemål på låtar.
Efter anmälan blir du kontaktad av oss för att bestämma tid och dag för undervisningen. Det är därför viktigt att du anger en korrekt mailadress och telefonnummer vid anmälan.

BRA ATT VETA
Du får en kallelse till kursen ca en-två veckor innan kursstart. Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Ju tidigare du anmäler dig, desto större chans att kursen startar. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare eller kurslokal.                     

Som deltagare i någon av Medborgarskolans kurser får du 6 procents rabatt på böcker hos www.bokus.com. Du får också 10 procents rabatt på böcker i Akademibokhandelns butiker

Vill du delbetala kursen? Kontakta ditt lokalkontor för mer information eller ange detta i meddelandefältet vid anmälan på webben.

Medtag ukulele.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Ukulele, enskild undervisning, 7 ggr 40 minuter.

Medborgarskolan Väst

Medborgarskolan i Göteborg kurser

Välkommen till Medborgarskolan Väst! Här hittar du alla Medborgarskolans kurser i Västra Götaland och Halland.  Vi erbjuder kurser, föreläsningar och evenemang inom många olika ämnesområden och med olika omfattning och upplägg. Anmäl dig redan idag! Om Medborgarskolan Medborgarskolan är ett...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Väst

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Väst

Medborgarskolan Väst

Molinsgatan 7
41133 GÖTEBORG

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Ukulele, enskild undervisning, 7 ggr 40 minuter!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 6 recensioner.
Läs recensioner