Visa kurser.se som: Mobil

Tyska nivå B1

Medborgarskolan Väst
Kursinformation
Trollhättan
20 timmar
1 295 SEK

Kursbeskrivning

Kursen för dig som vill fortsätta att bygga på/repetera dina kunskaper i tyska.

Innehåll
Kursen vänder sig till dig som har bra grunder och som vill fortsätta bygga på dina kunskaper. Med kurslitteraturen som underlag bygger vi på språket med ordförråd, uttal och grammatik samt komma igång med den muntliga biten av språket. Enkla dialoger/parövningar och uttalsövningar är inslag i undervisningen.

Kursen omfattar 10 kurstillfällen (2 lektioner/tillfälle).

Kortkurs? Du kan välja att gå en kortare variant, omfattande de 5 första kurstillfällena (10 lektioner). Kursavgift för 5 ggr (10 lektioner): 750:-. Meddela vid anmälan om du vill gå kortkursen. Du väljer sedan själv om du vill fortsätta hela kursen och betalar då 750:- till.

För vem
Förkunskaper motsvarande B1 innebär att du klarar dig i vardagssituationer och förstår enklare texter. Du kan gå in i ett samtal om kända ämnen men har ibland svårt att hitta ord.
Är du osäker på kunskapsnivån rekommenderar vi att du gör Medborgarskolans nivåtest som du finner på vår webbplats.

Kursledare
Kursledaren kommer från Tyskland och har mångårig erfarenhet av undervisning.
Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

Kursmaterial
Kostnad för kurslitteratur ingår inte i kursavgiften.
Mer info om vilket kursmaterial som används kommer via din kallelse innan kursstart.

Bra att veta
Du får en kallelse till kursen ca en-två veckor innan kursstart. Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Ju tidigare du anmäler dig, desto större chans att kursen startar. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare och/eller lokal.

Som deltagare i någon av Medborgarskolans kurser får du 6 procents rabatt på böcker hos www.bokus.com. Du får också 10 procents rabatt på böcker i Akademibokhandelns butiker. 

Vill du delbetala kursen? Kontakta ditt lokalkontor för mer information eller ange detta i meddelandefältet vid anmälan på webben.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Tyska nivå B1.

Medborgarskolan Väst

Medborgarskolan i Göteborg kurser

Välkommen till Medborgarskolan Väst! Här hittar du alla Medborgarskolans kurser i Västra Götaland och Halland.  Vi erbjuder kurser, föreläsningar och evenemang inom många olika ämnesområden och med olika omfattning och upplägg. Anmäl dig redan idag! Om Medborgarskolan Medborgarskolan är ett...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Väst

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Väst

Medborgarskolan Väst

Molinsgatan 7
41133 GÖTEBORG

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Tyska nivå B1!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 6 recensioner.
Läs recensioner