Inga recensioner än

Tyska, kommunikation nivå B1/B2

Medborgarskolan Väst, i Trollhättan
Längd
16 timmar
Pris
1 495 SEK
Längd
16 timmar
Pris
1 495 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Kursen för dig som har bra grunder och som vill fortsätta att bygga på/hålla dina tyskkunskaper aktuella och levande! Herzlich wilkommen!

Innehåll
Kursen vänder sig till dig som har bra grunder och som vill fortsätta bygga på/hålla dina tyskkunskaper aktuella och levande.
Undervisningsspråket är tyska.
Dag och tid är ännu inte bestämt, troligtvis blir det en vardag på dagtid.

För vem
Kursen vänder sig till dig som är vuxen.
Förkunskaper motsvarande B1 innebär att du klarar dig i vardagssituationer och förstår enklare texter. Du har läst minst 1 år på gymnasiet (+ hela högstadiet).

Är du osäker på kunskapsnivån rekommenderar vi att du gör Medborgarskolans nivåtest.
Läs om språknivåer och testa dig själv på www.medborgarskolan.se/europaradets-nivaskala 

Europarådets nivåskala
Basnivå Nybörjare
Basnivå A1
Basnivå A2
Självständighetsnivå B1
Självständighetsnivå B2
Avancerad nivå C1
Avancerad nivå C2

Kursledare
Din kursledare Marie har under drygt 15 år undervisat i tyska på college och universitet i USA. Efter att kommit tillbaka till Sverige arbetar hon som gymnasielärare i engelska och tyska.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

Kursmaterial
Kostnad för kursmaterial ingår inte i kursavgiften.

Som deltagare i Medborgarskolans kurser har du möjlighet att utnyttja vissa förmåner, läs mer på www.medborgarskolan.se/formaner 

Bra att veta
Du får en kallelse till kursen ca en-två veckor innan kursstart. Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Ju tidigare du anmäler dig, desto större chans att kursen startar. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare eller kurslokal.

Vill du delbetala? Läs mer om hur du gör under rubriken ”Kursavgift och betalning” på www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor

Inspiration
Läs om hur språk får hjärnan att växa www.medborgarskolan.se/var-varld/sprak/nya-sprak-far-hjarnan-att-vaxa

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Tyska, kommunikation nivå B1/B2 och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.
Medborgarskolan Väst
Molinsgatan 7
41133 GÖTEBORG

Välkommen till Medborgarskolan Väst! Här hittar du alla Medborgarskolans kurser i Västra Götaland och Halland.  Vi erbjuder kurser, föreläsningar och evenemang inom många olika ämnesområden och med olika omfattning och upplägg. Anmäl dig redan idag! Om Medborgarskolan Medborgarskolan är ett...

Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Väst

Highlights