Inga recensioner än

Trummor, prova-på

Medborgarskolan Väst, i Göteborg
Längd
1 timme
Pris
0 SEK
Nästa kurstillfälle
30 augusti, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
1 timme
Pris
0 SEK
Nästa kurstillfälle
30 augusti, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Har du alltid drömt om att spela trummor men inte vågat ta steget fullt ut? Kom och få en kostnadsfri trumlektion med Isak och se om detta är något för dig.

För vem
Du behöver inte ha spelat trummor tidigare för att ta enskilda lektioner hos oss då undervisningen anpassas efter dina önskemål och behov.

Undervisningsformen passar därför både dig som är nybörjare och/eller dig som vill vidareutveckla en särskild genre, teknisk detalj i ditt trumspel eller behöver hjälp inför sökning till högre musikutbildning.

Trumkomp inom olika genrer, notläsning (både grundläggande och mer avancerad) och improvisation är bara några av de saker som en trumlektion på Medborgarskolan kan innehålla.

Kursledare
Isak Ahlman är en musikhögskoleutbildad trum-/slagverkslärare med lång erfarenhet som pedagog från både kulturskolor, studieförbund och som privatlärare. Han har genom åren arbetat med både nybörjare och mer avancerade trumslagare i alla åldrar. Han har även lång erfarenhet som aktiv musiker inom allt från slagverksensembler, symfoniorkestrar, storband till rock/pop- och hårdrocksband. Som instrumentalpedagog försöker han alltid utgå från elevens musikintresse och behov. Undervisningen skall kännas rolig och meningsfull och därmed skapa musikglädje oavsett vad målet är med trumlektionerna. Trumspel är livet och Isak vill gärna dela med sig av den glädjen det skänkt honom.

Kursmaterial
Trumundervisningen är individuell och görs i samråd med varje elev och därför finns det ingen förutbestämd kurslitteratur. Du avgör själv tillsammans med läraren vad som passar dig bäst. Medborgarskolan tillhandahåller inte trumstockar så det behöver du ta med dig.

Bra att veta
Viktigt att du anger en korrekt mailadress och telefonnummer vid anmälan.

Bokad men ej nyttjad plats debiteras med 100 kr.

Du får en kallelse till kursen innan kursstart. Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare eller kurslokal.

Som deltagare i Medborgarskolans kurser har du möjlighet att utnyttja vissa förmåner, läs mer på www.medborgarskolan.se/formaner

 

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

30 augusti, 2023

  • Kurs
  • Göteborg

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Trummor, prova-på och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.
Medborgarskolan Väst
Molinsgatan 7
41133 GÖTEBORG

Välkommen till Medborgarskolan Väst! Här hittar du alla Medborgarskolans kurser i Västra Götaland och Halland.  Vi erbjuder kurser, föreläsningar och evenemang inom många olika ämnesområden och med olika omfattning och upplägg. Anmäl dig redan idag! Om Medborgarskolan Medborgarskolan är ett...

Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Väst

Highlights