Trummor, enskild undervisning

Längd
4 timmar
Pris
1 590 SEK
Längd
4 timmar
Pris
1 590 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

En dröm kan bli verklighet, individuell undervisning i trummor från nybörjare till avancerad nivå. Innehållet utformas i samråd mellan läraren och deltagaren för att du ska lära sig så mycket som möjligt.

Innehåll

Vi arbetar inte efter någon förutbestämd kursplan utan varje elev bestämmer själv, i samråd med läraren, hur innehållet och upplägget skall se ut. Våra lärare anpassar lektionerna helt efter elevernas behov och önskemål.

Upplägg

 • Lektionerna sker enskilt med en trumledare under fyra veckor.
 • Lektionstiden är 40 minuter långa.
 • Startar fortlöpande under hela året.
 • Lektioner sker på måndagar.

Förkunskap

Du behöver inte ha spelat trummor tidigare för att ta enskilda lektioner hos oss. Undervisningen anpassas efter dina önskemål och behov. Därför passar denna undervisningsform både dig som är helt nybörjare och dig som vill utvecklas och utmana dig själv.

Utvecklingsmöjligheter

När du har spelat dina bokade lektioner kan du välja att köpa till fler lektioner. Då kan du behålla den tid och dag du har valt och fortsätta utveckla ditt trumspel. Meddela kursadministrationen så hjälper vi dig.

Kursledare

Daniel Hansfeldt

Det är något speciellt med våra kursledare! Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och arbetar utifrån Medborgarskolans kärnvärden.

Kursmaterial

Kom som du är, allt material ingår i kurspriset.

Rabatter

Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 10% rabatt hos Akademibokhandeln och 6% rabatt hos Bokus. Läs mer under förmåner.

Välkommen till oss

 • Perkering finns i närheten av lokalen
 • Lokalen liggertre trappor upp, hiss finns. Kontakta oss om du behöver använda hissen. 
 • Undvik att använda starka dofter på grund av allergier. 

Bra att veta

 • Om du har fått förhinder och inte kan komma på en lektion, ber vi dig meddela detta 24 timmar innan planerad lektion. Vid senare återbud räknas lektionen som förbrukad. 

 • Efter anmälan blir du kontaktad för att bestämma tid för undervisningen. Det är därför viktigt att du anger en korrekt mailadress och telefonnummer vid anmälan.

 • Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.
 • Läs mer om delbetalning eller om våra allmänna villkor.
 • Vid frågor, funderingar eller specifika behov, tveka inte att kontakta oss.
 • Utebliven närvaro eller utebliven betalning gäller INTE som avbokning!

Medborgarskolan och folkbildning

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund som ger dig möjlighet att lära, utvecklas och utbyta erfarenheter och tankar med andra människor. Vi har en bred verksamhet och samarbete med föreningar och organisationer inom många olika ämnen.

 

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Trummor, enskild undervisning och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.
Medborgarskolan Väst
Molinsgatan 7
41133 GÖTEBORG

Välkommen till Medborgarskolan Väst!

Här hittar du alla Medborgarskolans kurser och evenemang i Västra Götaland och Halland. Vi erbjuder grundläggande och fördjupande aktiviteter inom en mängd olika ämnesområden och med olika omfattning och upplägg. Anmäl dig redan idag!Om MedborgarskolanMedborgarskolan är ett av landets största studieförbund...

Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Väst

Highlights