Trummor, enskild undervisning

Medborgarskolan Väst, i Göteborg
Längd
3 timmar
Pris
975 SEK
Längd
3 timmar
Pris
975 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Vi erbjuder enskild undervisning i trummor på onsdagar. Undervisningen är individuell och anpassas efter varje elevs förkunskaper. Tre tillfällen.

Innehåll
Lektionerna sker enskilt med Isak tre veckor i rad på samma dag och tid. Lektionstiden är 30 minuter men om du önskar längre lektioner finns det möjlighet att boka dubbellektioner. Innehållet utformas i samråd mellan läraren och deltagarna för att ni ska lära er så mycket som möjligt.

För vem
Du behöver inte ha spelat trummor tidigare för att ta enskilda lektioner hos oss. Från 8 år och uppåt. Undervisningen anpassas efter dina önskemål och behov. Undervisningsformen passar därför både nybörjare som vill lära sig spela trummor från grunden eller de som vill vidareutveckla en särskild genre, teknisk detalj i sitt trumspel eller behöver hjälp inför sökning till högre musikutbildning. Spela till musik, lära sig trumpkomp inom olika genrer, notläsning (både grundläggande och mer avancerad) och improvisation är bara några av de saker som en trumlektion hos Medborgarskolan kan innehålla.

Kursledare
Isak Ahlman och är en musikhögskoleutbildad trum-/slagverkslärare med lång erfarenhet som pedagog från både kulturskolor, studieförbund och som privatlärare. Han har genom åren arbetat med både nybörjare och mer avancerade trumslagare i alla åldrar. Han har även lång erfarenhet som aktiv musiker inom allt från slagverksensembler, symfoniorkestrar, storband till rock/pop- och hårdrocksband. Som instrumentalpedagog försöker han alltid utgå från elevens musikintresse och behov. Undervisningen skall kännas rolig och meningsfull och därmed skapa musikglädje oavsett vad målet är med trumlektionerna. Trumspel är livet och Isak vill gärna dela med sig av den glädjen det skänkt honom. 

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

Kursmaterial
Trumundervisningen är individuell och görs i samråd med varje elev/elev och förälder och därför finns det ingen förutbestämd kurslitteratur. Du avgör själv tillsammans med läraren vad som passar dig bäst. Medborgarskolan tillhandahåller inte trumstockar så det behöver du ta med dig.

Bra att veta
Efter anmälan kontaktar kursledaren dig för att bestämma startdatum, dag och tid för undervisningen. Det är därför viktigt att du anger en korrekt mailadress och telefonnummer vid anmälan. Du får en kallelse till kursen innan kursstart. Start datum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare eller kurslokal.

Om du har fått förhinder och inte kan komma på en lektion, ber vi dig meddela detta. Om du uteblir från något kurstillfälle, är det tillfället förbrukat. Du kan således inte kostnadsfritt ta igen det tillfället senare under kursen eller få ekonomisk kompensation för det tillfället du var frånvarande.

Som deltagare i Medborgarskolans kurser har du möjlighet att utnyttja vissa förmåner, läs mer på www.medborgarskolan.se/formaner

Vill du delbetala? Här kan du läsa mer om hur du gör: https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor/​

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Trummor, enskild undervisning och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Medborgarskolan Väst
Molinsgatan 7
41133 GÖTEBORG

Välkommen till Medborgarskolan Väst! Här hittar du alla Medborgarskolans kurser i Västra Götaland och Halland.  Vi erbjuder kurser, föreläsningar och evenemang inom många olika ämnesområden och med olika omfattning och upplägg. Anmäl dig redan idag! Om Medborgarskolan Medborgarskolan är ett...

Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Väst

Highlights