Visa kurser.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din kurs? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka kurs. Läs mer här.

Trummor, enskild undervisning

Medborgarskolan Väst
Kursinformation
Göteborg
2 timmar
1 895 SEK

Kursbeskrivning

Vi erbjuder enskild undervisning i trummor på onsdagar. Undervisningen är individuell och anpassas efter varje elevs förkunskaper.

Innehåll

Bra att veta! Start gäller från 26/8-2020.

Varmt välkommen med er intresseanmälan redan idag.


Lektionerna sker enskilt med Isak fem veckor i rad på samma dag och tid. Lektionstiden är 30 minuter men om du önskar längre lektioner finns det möjlighet att boka dubbellektioner. Innehållet utformas i samråd mellan läraren och deltagarna för att ni ska lära er så mycket som möjligt. Undervisningen sker på vardagar men inte på lovdagar(höstlov, sportlov och påsklov) eller röda dagar.

För vem
Du behöver inte ha spelat trummor tidigare för att ta enskilda lektioner hos oss. Undervisningen anpassas efter dina önskemål och behov. Undervisningsformen passar därför både nybörjare som vill lära sig spela trummor från grunden eller de som vill vidareutveckla en särskild genre, teknisk detalj i sitt trumspel eller behöver hjälp inför sökning till högre musikutbildning. Spela till musik, lära sig trumpkomp inom olika genrer, notläsning (både grundläggande och mer avancerad) och improvisation är bara några av de saker som en trumlektion hos Medborgarskolan kan innehålla.

Kursledare
Isak Ahlman och är en musikhögskoleutbildad trum-/slagverkslärare med lång erfarenhet som pedagog från både kulturskolor, studieförbund och som privatlärare. Han har genom åren arbetat med både nybörjare och mer avancerade trumslagare i alla åldrar. Han har även lång erfarenhet som aktiv musiker inom allt från slagverksensembler, symfoniorkestrar, storband till rock/pop- och hårdrocksband. Som instrumentalpedagog försöker han alltid utgå från elevens musikintresse och behov. Undervisningen skall kännas rolig och meningsfull och därmed skapa musikglädje oavsett vad målet är med trumlektionerna. Trumspel är livet och Isak vill gärna dela med sig av den glädjen det skänkt honom.

Kursmaterial
Trumundervisningen är individuell och görs i samråd med varje elev/elev och förälder och därför finns det ingen förutbestämd kurslitteratur. Du avgör själv tillsammans med läraren vad som passar dig bäst. Medborgarskolan tillhandahåller inte trumstockar så det behöver du ta med dig.

Bra att veta
Om du har fått förhinder och inte kan komma på en lektion, ber vi dig meddela detta. Om du uteblir från något kurstillfälle, är det tillfället förbrukat. Du kan således inte kostnadsfritt ta igen det tillfället senare under kursen eller få ekonomisk kompensation för det tillfället du var frånvarande.

Efter anmälan blir du kontaktad via mail för att bestämma tid och dag för undervisningen. Det är därför viktigt att du anger en korrekt mailadress och telefonnummer vid anmälan.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om denna kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Trummor, enskild undervisning.

Medborgarskolan Väst

Medborgarskolan i Göteborg kurser

Välkommen till Medborgarskolan Väst! Här hittar du alla Medborgarskolans kurser i Västra Götaland och Halland.  Vi erbjuder kurser, föreläsningar och evenemang inom många olika ämnesområden och med olika omfattning och upplägg. Anmäl dig redan idag! Om Medborgarskolan Medborgarskolan är ett...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Väst

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Väst

Medborgarskolan Väst

Molinsgatan 7
41133 GÖTEBORG

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Trummor, enskild undervisning!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 6 recensioner.
Läs recensioner