Visa kurser.se som: Mobil

Träning Paleo Fit - Förälder och barn

Medborgarskolan Väst
Kursinformation
Kungsbacka
9 timmar
2019-10-19 14:35
795 SEK

Kursbeskrivning

Paleo Fit är en speciell träningsmetod som passar alla, barn och vuxna, eftersom det kan stimulera kreativitet, sinnen, fria instinkter, förbättra rörlighet, flexibilitet, styrka, uthållighet och koordination, symmetri och balans.

Innehåll

Paleo Fit är en speciell träningsmetod som passar alla, barn och vuxna, eftersom det kan stimulera kreativitet, sinnen, fria instinkter, förbättra rörlighet, flexibilitet, styrka, uthållighet och koordination, symmetri och balans. Här tränar du tillsammans med ditt barn.

Under lektionerna i Paleo Fit använder du endast kroppens vikt som träningsredskap och som huvudsakligen bygger på djurens naturliga rörelse.

I Paleo Fit upprepas rörelserna av primater, kattdjur och kräftdjur, i ett kontinuerligt flöde, en kul träning allt till musik. Kom och träna och ha kul samtidigt.

För vem
Inga förkunskaper krävs.

Kursledare
Denna kurs leds av Massimo som tog svart bälte i judo 1998 och har lång erfarenhet av att arbeta med skolor och budoklubbar. Efter år av hård träning har han uppnått 3:e Dan och är certifierad tränare inom Fijilkam, italienska budoförbundet. Massimo är certifierad instruktör i självförsvar inom M.G.A metoden (Global Method of Self Defense) för Fijlkam som håller kurser för Polizia, Carabinieri och fångvårdsanstaler i Italien.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Bra att veta

Klä dig bekvämt, gärna i träningskläder och ta med vattenflaska. Vi tränar barfota.

Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Ju tidigare du anmäler dig, desto större chans att kursen startar. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare eller kurslokal.

Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum skickat till dig innan kursstart.
Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid anmälan att du önskar delbetala.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Träning Paleo Fit - Förälder och barn.

Medborgarskolan Väst

Medborgarskolan i Göteborg kurser

Välkommen till Medborgarskolan Väst! Här hittar du alla Medborgarskolans kurser i Västra Götaland och Halland.  Vi erbjuder kurser, föreläsningar och evenemang inom många olika ämnesområden och med olika omfattning och upplägg. Anmäl dig redan idag! Om Medborgarskolan Medborgarskolan är ett...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Väst

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Väst

Medborgarskolan Väst

Molinsgatan 7
41133 GÖTEBORG

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Träning Paleo Fit - Förälder och barn!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 6 recensioner.
Läs recensioner