Visa kurser.se som: Mobil

Trädgårdsdesign grundkurs del 1

Medborgarskolan Väst
Kursinformation
Varberg
16 timmar
2019-10-22 17:00
1 195 SEK

Kursbeskrivning

Önskar du förändring i din trädgård eller har du kanske just blivit med trädgård och behöver nyanlägga eller ändra om? Med grunderna i trädgårdsdesign och en bra analys av de befintliga förutsättningarna kan du skapa en trädgård där alla fem sinnen trivs.

Upplägg
Vid första tillfället träffas vi i Medborgarskolans lokaler i Varberg för introduktion och genomgång.
Här planerar vi också vilka av era trädgårdar som vi kommer att besöka under kursens gång och eventuell samåkning i samband med detta.

Förkunskaper
Du behöver inte ha några förkunskaper. Denna kurs riktar sig till nybörjare.

Kursledare
Cecilia Sundholm är trädgårdsdesigner och har i 15 år designat och anlagt trädgårdar runt om i landet. Du kan läsa mer om hennes arbete på http://blogg.ceciliasdesign.se/.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt personlig och pedagogisk/metodisk utveckling.

Bra att veta
Du får en kallelse till kursen ca en-två veckor innan kursstart. Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Ju tidigare du anmäler dig, desto större chans att kursen startar. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare eller kurslokal.                                    

Vill du delbetala kursen? Kontakta ditt lokalkontor för mer information eller ange detta i meddelandefältet vid anmälan på webben

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Trädgårdsdesign grundkurs del 1.

Medborgarskolan Väst

Medborgarskolan i Göteborg kurser

Välkommen till Medborgarskolan Väst! Här hittar du alla Medborgarskolans kurser i Västra Götaland och Halland.  Vi erbjuder kurser, föreläsningar och evenemang inom många olika ämnesområden och med olika omfattning och upplägg. Anmäl dig redan idag! Om Medborgarskolan Medborgarskolan är ett...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Väst

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Väst

Medborgarskolan Väst

Molinsgatan 7
41133 GÖTEBORG

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Trädgårdsdesign grundkurs del 1!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 6 recensioner.
Läs recensioner