Visa kurser.se som: Mobil

Teknisk träff - flytvästar

Medborgarskolan Väst
Kursinformation
Uddevalla
3 timmar
2020-04-15 18:00
0 SEK

Kursbeskrivning

Sedan en tid tillbaka är det känt att gaspatronen i Baltics flytvästar och eventuellt även andra med samma utlösningsmekanism kan lossna. Baltic har tagit fram en säkring för detta och ett verktyg för montering. Det är viktigt att få säkringen monterad, en väst med lös patron fungerar inte.

Innehåll
Montering av säkringen sker med hjälp av en momentnyckel och utförs av ansvarig teknisk person från Svenska Kryssarklubben (Bohussektionen).

Kryssarklubbens representant hjälper dig att få säkringen monterad, han kommer även blåsa upp din väst för att se att den är hel samt väga patronen för att se att den innehåller rätt mängd gas.

Baltic står för säkringen, Svenska Kryssarklubben Bohussektionen för monteringen och Medborgarskolan för lokalen.

Datum meddelas inom kort.

För vem
Inga förkunskaper krävs.

Kursledare
Stig är en av våra omtyckta kursledare som har omfattande nautisk kompetens, han har mer än 40 års erfarenhet av fritidsbåtnavigering.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

Kursmaterial
Det kommer finnas gaspatron, bobin och grenband till försäljning för den som behöver.

Bra att veta
Träffen sker i samarbete mellan Baltic, Svenska Kryssarklubben Bohussektionen och Medborgarskolan och är kostnadsfri. Föranmälan krävs, meddela hur många flytvästar du tar med vid anmälan. Flytväst av märket Secumar, Spinloc Lite, samt vissa Crewsaver kan vi tyvärr inte kontrollera.

Du får en kallelse till kursen ca en-två veckor innan kursstart. Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Ju tidigare du anmäler dig, desto större chans att kursen startar. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare och/eller kurslokal.

Som deltagare i någon av Medborgarskolans kurser får du 6 procents rabatt på böcker hos www.bokus.com. Du får också 10 procents rabatt på böcker i Akademibokhandelns butiker.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Teknisk träff - flytvästar.

Medborgarskolan Väst

Medborgarskolan i Göteborg kurser

Välkommen till Medborgarskolan Väst! Här hittar du alla Medborgarskolans kurser i Västra Götaland och Halland.  Vi erbjuder kurser, föreläsningar och evenemang inom många olika ämnesområden och med olika omfattning och upplägg. Anmäl dig redan idag! Om Medborgarskolan Medborgarskolan är ett...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Väst

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Väst

Medborgarskolan Väst

Molinsgatan 7
41133 GÖTEBORG

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Teknisk träff - flytvästar!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 6 recensioner.
Läs recensioner