Visa kurser.se som: Mobil

Vi gör just nu en uppföljande undersökning gällande hur COVID-19 har påverkat och fortsätter att påverka hur och om du väljer att gå en kurs. Vi är så tacksamma om du vill svara på våra frågor. Gå till undersökningen!

Teckning 12-16 år fortsättning

Medborgarskolan Väst
Kursinformation
Trollhättan
8 timmar
2020-10-14 17:30
550 SEK

Kursbeskrivning

Teckning ligger till grund för all målning och även för konstnärlig kreativitet. I denna kurs fördjupar vi oss i teknik och motiv. Under hösten 2020 tar vi in max 5 deltagare i kursen.

Innehåll
Vi arbetar främst med blyerts (eventuellt provar vi på med krita och kol). Vi fördjupar oss i teknik och motiv. Tema i fortsättningskursen är människa, perspektiv, natur och djur.

För vem
För dig som gått nybörjarkursen eller på annat sätt lärt dig teckna gråskala, ljus, skugga och form. Kursen är för ungdomar som är 12-16 år.

Kursledare
Renata har varit kursledare hos oss på Medborgarskolan sedan år 2006. Renata är utbildad till reklamtecknare och illustratör i Slovakien och har gått på konstindustriskola i Sverige. Hon har mer än 40 års erfarenhet som reklam- och illustrationstecknare i Sverige och har undervisat både på högstadiet och gymnasiet.
Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

Kursmaterial
Kursmaterial ingår i kursavgiften.

Bra att veta
Denna kurs ingår i Aktiv Ungdoms utbud, vilket gör att du automatisk blir medlem i Aktiv Ungdom. Medlemsavgiften specificeras på första fakturan under medlemsåret och ingår i kursavgiften.

Du får en kallelse till kursen ca en-två veckor innan kursstart. Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Ju tidigare du anmäler dig, desto större chans att kursen startar. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare och/eller kurslokal.

Som deltagare i någon av Medborgarskolans kurser får du 6 procents rabatt på böcker hos www.bokus.com. Du får också 10 procents rabatt på böcker i Akademibokhandelns butiker.

Mot uppvisande av din kallelse får du 15 procents rabatt på Målarboden i Trollhättan och 10 procents rabatt på Colorama i Uddevalla.

Vill du delbetala kursen? Kontakta ditt lokalkontor för mer information eller ange detta i meddelandefältet vid anmälan på webben.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Teckning 12-16 år fortsättning.

Medborgarskolan Väst

Medborgarskolan i Göteborg kurser

Välkommen till Medborgarskolan Väst! Här hittar du alla Medborgarskolans kurser i Västra Götaland och Halland.  Vi erbjuder kurser, föreläsningar och evenemang inom många olika ämnesområden och med olika omfattning och upplägg. Anmäl dig redan idag! Om Medborgarskolan Medborgarskolan är ett...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Väst

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Väst

Medborgarskolan Väst

Molinsgatan 7
41133 GÖTEBORG

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Teckning 12-16 år fortsättning!

Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 7 recensioner.
Läs recensioner