Inga recensioner än

Teckna och måla, förälder-barngrupp

Medborgarskolan Väst, i Göteborg
Längd
30 timmar
Pris
3 095 SEK
Nästa kurstillfälle
22 september, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
30 timmar
Pris
3 095 SEK
Nästa kurstillfälle
22 september, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Att teckna och måla tillsammans lockar fram din och ditt barns mest kreativa sidor.

Innehåll
Vi går igenom grundläggande tekniker i teckning och målning , ni kommer att få gemensama övningar som ni gör var och en, tillsammans växer ni i er kunskap medans ni har roligt. Ni kommer att arbetar med stilleben och efter egna bildidéer.Ni kommer bland annat att lära er olika tekniker teckning, akrylmåleri, färg- och materiallära, bildkomposition och stilleben. Här får ni chansen att utveckla era egna bildidéer. 

Arbetet är självständigt med individuell handledning du och ditt barn får handledning efter er nivå. Det viktigaste på denna kursen är att man är tillsammans förälder-barn och lär sig nya saker gemensamt. Kursavgiften är för en vuxen och ett barn från 8 år och öppåt.

För vem
Inga förkunskaper krävs. Efter deltagarnas kunskapsnivå. Kom med och upptäck konstnärerna inom dig och ditt barn eller barnbarn.

Kursledare
Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

Kursmaterial
Material ingår inte i kursavgiften. Du behöver bland annat färg, penslar, skissblock, blyertspenna och radergummi. Läraren går igenom övrigt material.

Bra att veta
Kursavgiften är för en vuxen och ett barn från 8 år och uppåt. Ha gärna med en fika till pausen. Denna kurs ingår i föreningen Aktiv Ungdoms utbud och som kursdeltagare blir du automatiskt medlem i föreningen. Medlemsavgiften ingår i kursavgiften och specificeras på fakturan.
Du får en kallelse till kursen innan kursstart. Som deltagare i Medborgarskolans kurser har du möjlighet att utnyttja vissa förmåner, läs mer på www.medborgarskolan.se/formaner
Vill du delbetala kursen? Här kan du läsa mer om hur du gör: https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor/​ Kontakta oss för mer information ring 031-7551412.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

22 september, 2023

  • Kurs
  • Göteborg

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Teckna och måla, förälder-barngrupp och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.
Medborgarskolan Väst
Molinsgatan 7
41133 GÖTEBORG

Välkommen till Medborgarskolan Väst! Här hittar du alla Medborgarskolans kurser i Västra Götaland och Halland.  Vi erbjuder kurser, föreläsningar och evenemang inom många olika ämnesområden och med olika omfattning och upplägg. Anmäl dig redan idag! Om Medborgarskolan Medborgarskolan är ett...

Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Väst

Highlights