Visa kurser.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din kurs? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka kurs. Läs mer här.

Teater vuxna nybörjare/fortsättning

Medborgarskolan Väst
Kursinformation
Göteborg
22 timmar
2020-09-01 18:30
1 895 SEK

Kursbeskrivning

Är du nyfiken på teater och vill se om skådespeleri är något för dig? Öka din trygghet i att agera och gestalta olika karaktärer på ett kreativt sätt!

Innehåll
Du lär dig grunderna i skådespelarteknik genom bland annat improvisation, kroppsspråk och fokus-övningar. Med hjälp av övningarna släpper du fram dina kreativa resurser och idéer och du lär dig att genomföra dem utan rädsla och osäkerhet.

Du får färdigheter som du inte bara kan använda på scenen utan även i andra sammanhang i livet. Kursens fokus ligger på att ha roligt tillsammans samtidigt som vi uttrycker oss sceniskt. Kursen avslutas med en föreställning för anhöriga och vänner.


För vem
Denna teaterkurs riktar sig till dig som vill spela teater tillsammans med andra likasinnade. Denna kurs är lämpad för såväl nybörjare och för dig som har lite erfarenhet från teater sen tidigare.

Kursledare

Caroline Andréason är utbildad skådespelare vid Teaterhögskolan i Göteborg, och har arbetat på Backa Teater, Stadsteatrarna i Göteborg och Uppsala, Teater UNO, CinnoberTeater och Folkteatern. Hon har även gjort ett flertal roller på film och i TV, t ex som polisen Maud i dramaserien Poliser på SVT. Sedan 2013 har hon medverkat som skådespelare och även skrivit manus i konstkollektivet snö i Göteborg. Caroline har coachat flertalet studenter inför antagningsprov till Teaterhögskolorna. Hon arbetar gärna med interaktiv teater, improvisation och dans.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt personlig och pedagogisk/metodisk utveckling.

Kursmaterial
Bär kläder och skor som du är bekväm i. Annat material som kan behövas finns i kurslokalen.

Bra att veta
Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum skickat till dig innan kursstart.
Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Friskvårdsbidrag eller friskvårdsbetalning via ActiWay eller Min Friskvård/ePassi kan användas på denna kurs. Skriv i meddelanderutan vid anmälan om det är aktuellt för din bokning.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om denna kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Teater vuxna nybörjare/fortsättning.

Medborgarskolan Väst

Medborgarskolan i Göteborg kurser

Välkommen till Medborgarskolan Väst! Här hittar du alla Medborgarskolans kurser i Västra Götaland och Halland.  Vi erbjuder kurser, föreläsningar och evenemang inom många olika ämnesområden och med olika omfattning och upplägg. Anmäl dig redan idag! Om Medborgarskolan Medborgarskolan är ett...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Väst

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Väst

Medborgarskolan Väst

Molinsgatan 7
41133 GÖTEBORG

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Teater vuxna nybörjare/fortsättning!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 6 recensioner.
Läs recensioner