Visa kurser.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din kurs? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka kurs. Läs mer här.

Teater projektet - sommarkurs 9-12 år

Medborgarskolan Väst
Kursinformation
Göteborg
10 timmar
2020-07-20 11:00
935 SEK

Kursbeskrivning

I två dagar får ditt barn prova på hur det är att vara både skådespelare, manusförfattare och regissör, allt på samma gång. På ett lekfullt sätt arbetar vi med improvisationsteater övningar, provar olika känslor samt karaktärer

Innehåll

Teater Projektet-teaterworkshop för barn och unga åldrar 9-12 år.https://www.youtube.com/watch?v=bXZX1hul5t0

I två dagar får ditt barn prova på hur det är att vara både skådespelare, manusförfattare och regissör, allt på samma gång. På ett lekfullt sätt arbetar vi med improvisationsteater övningar, provar olika känslor samt karaktärer. Detta kommer att innefatta en massa skratt och kreativitet där barnen får utveckla sitt egna skapande, sin gestaltande förmåga, att fatta beslut och sin samarbetsförmåga, allt i en härlig gemenskap och trygg miljö. Vi välkomnar in till denna gemenskap, så släpp loss kreativiteten och var med när vi skrattar oss till ett bättre självförtroende. 

På grund av rådande pandemi kommer begränsa deltagarantalet. Se till att anmäla snarast möjligt. 

Är ditt barn intresserad utav att gå en eventuell fortsättning? Det kommer finnas kurser till hösten så var noga med att göra en intresseanmälan då trycket kommer att vara högt och de som tidigare har gått kurs hos CULT har förtur. 

 

VAD ÄR IMPROVISATIONSTEATER?

Improvisationsteater är teater utan manus och är en av de mest växande scenkonsterna i Sverige just nu. Skådespelarna går upp på scenen och skapar scener direkt i stunden med publikens förslag som grund. Kom och lär dig grunderna i impro: Fantasi, samarbete och att säga ja till dina och dina scenpartners idéer.  Lär dig att använda din kropp, röst och fantasi tillsammans i en härligt positiv och tillåtande miljö. Så kom och lär dig improns grunder men framförallt ha väldigt roligt tillsammans. Skratt och gemenskap för hela slanten! 

För vem
Både för dig som inte har några förkunskaper och för dig som spelat teater tidigare.

Kursledare
Michelle Haughton arbetar med barn och vuxna ur både konstnärligt och personlighetsutvecklande perspektiv, och driver företaget CULT as in Cultivated som ledande aktör i flertalet kulturella projekt. Michelle har arbetat med alltifrån skolklasser genom bland annat forumspel i förebyggande syfte samt i problemklasser mot mobbning som med individuell coachning inför föreställning. Hon har gedigen erfarenhet av teater, drama, processdrama och framförallt improvisationsteater och har utbildat sig och gått kurser hos både nationellt som internationellt kända pedagoger. 

Utöver detta är hon en av grundarna och drivkrafterna bakom podden Eldsjälar.

Bra att veta
Denna kurs ingår i föreningen Aktiv Ungdoms utbud och som kursdeltagare blir du automatiskt medlem i föreningen. Medlemsavgiften ingår i kursavgiften och specificeras på fakturan.

Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum skickat till dig innan kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om denna kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Teater projektet - sommarkurs 9-12 år.

Medborgarskolan Väst

Medborgarskolan i Göteborg kurser

Välkommen till Medborgarskolan Väst! Här hittar du alla Medborgarskolans kurser i Västra Götaland och Halland.  Vi erbjuder kurser, föreläsningar och evenemang inom många olika ämnesområden och med olika omfattning och upplägg. Anmäl dig redan idag! Om Medborgarskolan Medborgarskolan är ett...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Väst

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Väst

Medborgarskolan Väst

Molinsgatan 7
41133 GÖTEBORG

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Teater projektet - sommarkurs 9-12 år!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 6 recensioner.
Läs recensioner