Visa kurser.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din kurs? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka kurs. Läs mer här.

Teater projektet Impro- vuxna sommarkurs

Medborgarskolan Väst
Kursinformation
Göteborg
10 timmar
2020-09-12 11:00
1 195 SEK

Kursbeskrivning

Längtar du efter att blir tryggare i dig själv som människa? Att hitta din röst? Vill du på ett spännande och roligt sätt lära känna nya människor? Eller har du drömmar om att stå på scen?

Innehåll

Teater projektet Impro-vuxna sommarkurs 

Ökat självförtroende, kreativitet och framförallt glädje, allt i ett!

Längtar du efter att blir tryggare i dig själv som människa? Att hitta din röst? Vill du på ett spännande och roligt sätt lära känna nya människor? Eller har du drömmar om att stå på scen? Utveckla skådespelaren inom dig och lära dig om improvisationsteater? 

Då är detta workshopen för dig! Under två dagar dyker vi ner i denna inte bara underbara, utan frigörande och stärkande konstform så kallad impro. I denna introduktionskurs dyker vi lekfullt ner i konstformens grunder och dess möjligheter. Öka din kreativitet, stärk din självkänsla, bli tryggare i din kropp och ha fantastiskt roligt på kuppen. Många har genom improvisationsteater även blivit både modigare och mer bekväma sociala sammanhang. Så ta del av gemenskapen, släpp loss kreativiteten och skratta dig till bättre självförtroende genom att anmäla dig. 

 

VAD ÄR IMPROVISATIONSTEATER?

Improvisationsteater är teater utan manus och är en av de mest växande scenkonsterna i Sverige just nu. Skådespelarna går upp på scenen och skapar scener direkt i stunden med publikens förslag som grund. Kom och lär dig grunderna i impro: Fantasi, samarbete och att säga ja till dina och dina scenpartners idéer. Utöver detta så ger det stärkande ledarskapskunskaper då du inte bara blir tryggare att prata inför folk utan även lär dig både läsa in och ta in en grupp. Lär dig att använda din kropp, röst och fantasi tillsammans i en härligt positiv och tillåtande miljö. Så kom och lär dig improns grunder men framförallt ha väldigt roligt tillsammans. Skratt och gemenskap för hela slanten! 

För vem
Både för dig som inte har några förkunskaper och för dig som spelat teater tidigare.

Kursledare
Michelle Haughton arbetar med barn och vuxna ur både konstnärligt och personlighetsutvecklande perspektiv, och driver företaget CULT as in Cultivated som ledande aktör i flertalet kulturella projekt. Michelle har arbetat med alltifrån skolklasser genom bland annat forumspel i förebyggande syfte samt i problemklasser mot mobbning som med individuell coachning inför föreställning. Hon har gedigen erfarenhet av teater, drama, processdrama och framförallt improvisationsteater och har utbildat sig och gått kurser hos både nationellt som internationellt kända pedagoger. 

Utöver detta är hon en av grundarna och drivkrafterna bakom podden Eldsjälar.

Bra att veta

Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum skickat till dig innan kursstart.
Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om denna kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Teater projektet Impro- vuxna sommarkurs.

Medborgarskolan Väst

Medborgarskolan i Göteborg kurser

Välkommen till Medborgarskolan Väst! Här hittar du alla Medborgarskolans kurser i Västra Götaland och Halland.  Vi erbjuder kurser, föreläsningar och evenemang inom många olika ämnesområden och med olika omfattning och upplägg. Anmäl dig redan idag! Om Medborgarskolan Medborgarskolan är ett...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Väst

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Väst

Medborgarskolan Väst

Molinsgatan 7
41133 GÖTEBORG

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Teater projektet Impro- vuxna sommarkurs!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 6 recensioner.
Läs recensioner