Inga recensioner än

Teater 8-11 år

Medborgarskolan Väst, i Göteborg
Längd
10 timmar
Pris
1 595 SEK
Nästa kurstillfälle
5 september, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
10 timmar
Pris
1 595 SEK
Nästa kurstillfälle
5 september, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Är du nyfiken på teater och vill lära dig mer om teater genom lek och enklare teaterarbete? Släpp fram din kreativa sida och din spontanitet!

Innehåll
Tillsammans utforskar vi teatern med lek och övningar. Kanske vill du lära dig om skådespeleri, karaktärsarbete, improvisation eller röst? Vi kommer att utgå från ett manus och arbeta utifrån det med karaktärer och scener. Kursens fokus ligger på att ha roligt tillsammans samtidigt som vi utforskar teatern och fantasin. Vi avslutar med en uppvisning av vad vi har gjort för föräldrar och vänner i slutet av kursen. Eventuella lov eller uppehåll bestäms tillsammans i gruppen och med ledaren. Sista tillfället är det uppvisning. 

För vem
Både för dig som inte har några förkunskaper och för dig som spelat teater tidigare.

Kursledare
Tove Hindström

Tove Hindström är en skådespelare och teaterpedagog med många års erfarenhet av frigruppsteater i Göteborg både som skådespelare och regissör samt i arbetet kring manus, scenografi och kostym. Just nu utbildar hon sig till ämneslärare för gymnasiet i teater på Göteborgs universitet. 

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

Bra att veta
Denna kurs ingår i föreningen Aktiv Ungdoms utbud och som kursdeltagare blir du automatiskt medlem i föreningen. Medlemsavgiften ingår i kursavgiften och specificeras på fakturan.

På lektionerna är det endast barnen som får vara med i salen, föräldrar/vuxna är välkomna att vänta utanför.

Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum skickat till dig innan kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

5 september, 2023

  • Kurs
  • Göteborg

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Teater 8-11 år och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.
Medborgarskolan Väst
Molinsgatan 7
41133 GÖTEBORG

Välkommen till Medborgarskolan Väst! Här hittar du alla Medborgarskolans kurser i Västra Götaland och Halland.  Vi erbjuder kurser, föreläsningar och evenemang inom många olika ämnesområden och med olika omfattning och upplägg. Anmäl dig redan idag! Om Medborgarskolan Medborgarskolan är ett...

Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Väst

Highlights